atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10710 عنوان کیا بچه هاشون معتاد گوشی ن ? 379 بازدید | 12 پست دخترم 2 سال و 3 ماهشه افتضاحه بدون گوشی نمی تونه زندگی کنه الانم ک دارم. می نویسم داره جیغ میزنه نمیتونم گوشیم دستم بگیرم توروخدا کمک لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1397/05/10 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلا1370 عضویت: 1394/04/19 تعداد پست: 22943 منپسرم ۷سالشه حتی براش تبلت هم نمیگیرم روی مغزشون تاثیرات مخربی دارهزیر ۵سال که فاجعه س
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10710 منپسرم ۷سالشه حتی براش تبلت هم نمیگیرم روی مغزشون تاثیرات مخربی داره زیر ۵سال که فاجعه س راه حل ??? لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سهیلا1370 عضویت: 1394/04/19 تعداد پست: 22943 راه حل ??? یه مدت گوشی رو از چشمش دور نگهدار دخترمن ۱۸ماهه س عادت کرده با کلیپ های کوکانه بخوابه الان چند شبه گوشیمو قایم میکنم میگیره میخوابه
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10710 من از همون اول گوشی ندادم دستشون عزیزم من گفتم اگه راهی واسه این مساله میشناسید کمک کنید. دخترم هرکاری می کنم می کنه منم گوشی دستم می گیرم اونم باید حتما بگیره مقتضای سنشه خب لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
boyme عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 14135 من پسرم قبلا بود .گرفتم همه ی بازی های گوشی رو حذف کردم .هر آهنگی یا فیلمی رو که دوست داشت پاک کردن .الان دو روز یک بار ۵ دقیقه بعد خودش میده 👑حسبی الله 👑 ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10710 یه مدت گوشی رو از چشمش دور نگهدار دخترمن ۱۸ماهه س عادت کرده با کلیپ های کوکانه بخوابه ... مرسی درسته لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10710 من پسرم قبلا بود .گرفتم همه ی بازی های گوشی رو حذف کردم .هر آهنگی یا فیلمی رو که دوست داشت پاک کردن ... افرین همینش خوبه منم باید همه دار و ندارمو انتقال ب لبتاپ بدم و گوشیمو خالی بذارم ولی میدونم باز میره تو اینترنت دانلود می کنه لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
mona69 عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 885 مرسی درسته براش گوشی اسباب بازی بخر ، یا از این تبلتایی که آهنگ پخش میکنه واسه بچه هاست
boyme عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 14135 افرین همینش خوبه منم باید همه دار و ندارمو انتقال ب لبتاپ بدم و گوشیمو خالی بذارم ولی میدونم باز میر ... یه مدت نت نگیر .من الان باگوشی ور میرم پسرم اصلا گوشی نمیخواد .اما قبلا یه اس میخواستم بدم .باید باهاش دعوا کنم تا گوشی رو بهم بده 👑حسبی الله 👑 ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10710 یه مدت نت نگیر .من الان باگوشی ور میرم پسرم اصلا گوشی نمیخواد .اما قبلا یه اس میخواستم بدم .باید باه ... عزیزم نت لازمم میشه خب نمیتونم . دختر منم مث قبلنای پسرتونه لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10710 براش گوشی اسباب بازی بخر ، یا از این تبلتایی که آهنگ پخش میکنه واسه بچه هاست میفهمه بابا.. فقط گوشی میخواد اسباب بازی و ازین چیزا زییاااد دار لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻