2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون معتاد گوشی ن ?

379 بازدید | 12 پست

دخترم 2 سال و 3 ماهشه افتضاحه بدون گوشی نمی تونه زندگی کنه الانم ک دارم. می نویسم داره جیغ میزنه نمیتونم گوشیم دستم بگیرم توروخدا کمک

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌پسرم ۷سالشه حتی براش تبلت هم نمیگیرم  روی مغزشون تاثیرات مخربی داره زیر ۵سال که فاجعه س

راه حل ???

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من از همون اول گوشی ندادم دستشون

عزیزم من گفتم اگه راهی واسه این مساله میشناسید کمک کنید.  دخترم هرکاری می کنم می کنه منم گوشی دستم می گیرم اونم باید حتما بگیره مقتضای سنشه خب 

من پسرم قبلا بود .گرفتم همه ی بازی های گوشی رو حذف کردم .هر آهنگی یا فیلمی رو که دوست داشت پاک کردن .الان دو روز یک بار ۵ دقیقه بعد خودش میده

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
یه مدت گوشی رو از چشمش دور نگهدار  دخترمن ۱۸ماهه س عادت کرده با کلیپ های کوکانه بخوابه  ...

مرسی درسته 

من پسرم قبلا بود .گرفتم همه ی بازی های گوشی رو حذف کردم .هر آهنگی یا فیلمی رو که دوست داشت پاک کردن ...

افرین همینش خوبه منم باید همه دار و ندارمو انتقال ب لبتاپ بدم و گوشیمو خالی بذارم ولی میدونم باز میره تو اینترنت دانلود می کنه 

افرین همینش خوبه منم باید همه دار و ندارمو انتقال ب لبتاپ بدم و گوشیمو خالی بذارم ولی میدونم باز میر ...

یه مدت نت نگیر .من الان باگوشی ور میرم پسرم اصلا گوشی نمیخواد .اما قبلا یه اس میخواستم بدم .باید باهاش دعوا کنم تا گوشی رو بهم بده

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
یه مدت نت نگیر .من الان باگوشی ور میرم پسرم اصلا گوشی نمیخواد .اما قبلا یه اس میخواستم بدم .باید باه ...

عزیزم نت لازمم میشه خب نمیتونم . دختر منم مث قبلنای پسرتونه 

براش گوشی اسباب بازی بخر ، یا از این تبلتایی که آهنگ پخش‌ میکنه واسه بچه هاست

میفهمه بابا..  فقط گوشی میخواد اسباب بازی و ازین چیزا زییاااد دار