2777
2789
عنوان

كنكوري

288 بازدید | 15 پست

تاپيك اول

من اينجا خيلي هارو ديدم كه رتبه هاي خيلي خوبي اوردن من امسال كنكور تجربي دارم ميخوام ببينم تجربه هاتون چيه راجب كنكور و اينكه من بهتره چيكار كنم يعني سر جلسه ميگفتيد كاش اينكارو ميكردم 

ميشه راهنماييم كنيد اخه هيچ مشاوري بهتر از كسي كه خودش توش بوده نميتونه راهنمايي كنه...

قضاوت فقط کار خداست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴_۵ بار کنکور دادم هیچوقت به خودم نگفتم که کاش فلان کار رو میکردم 

چون کاش گفتن به کارت نمیاد

عوضش سال بعد تلاشم رو بیشتر کردم و رتبه ام بهتر شد تا امسال که عالی شدم 

فقط کار خودتو بکن به کسی گوش نکن 

کتاباتو قورت بده و برو سر جلسه

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

از برنامه برکا۹۸ هم کمک بگیر 

تو گوگل سرچ کن میاد 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

اول اینکه استرس قشنگ قهوه ای میکنه نتیجتو..من خونده بودم صب از استرس نمیتونستم دستمو تکون بدم!

دوم اینکه هرچی بلد نیستی کلا بزار کنار هرچی صد در صد مطمئن بودی  بزن شانسی زدن همش دردسره..حتی اگه از 20سوال ده تا پشت سرهم بلد نبودی اصلا مهم نیست..عیب نداره خودتو نباز هرچی تو بلد نیستی بقیه ام بلد نیستن

سوم اینکه حواست خیلی به تایم بندیت باشه سرعت عمل خیلی مهمه..من امسال به تستای کلوز و ریدینگ زبان اصلا نرسیدم!

اینا سر جلسه!

تو این مدتم تا عید بخون درست و حسابی بعد عید کلا دوره و جمع بندی..ان شاالله موفق باشی

شده در اوج جوانی با همین ظاهرشاد...تا گلو پیر کسی باشی و قسمت نشود...😔😔
اول اینکه استرس قشنگ قهوه ای میکنه نتیجتو..من خونده بودم صب از استرس نمیتونستم دستمو تکون بدم! دوم ...

مرسي عزيزم 

مثلا زيست بيشتر از ژنتيك اينا بود؟

قضاوت فقط کار خداست...
خواهر خودم پارسال درصپدای پایینتر رتبه بهتر امسال درصدای بعتر رتبه اش دوبرابر شده 😨

عزیزم امسال اخرین سال برای ما نظام قدیما بود 

اکثر بچه ها شرکت کردن و خیلیا هم ریختن رشته تجربی و رقابتا سخت شد 

کنکورمونم انصافا ساده بود جوری که همه میتونستن جواب بدن برا همین خیلی رقابت فشرده بود

امسال کنکوری بودین ؟؟عمومیا خوب بودن ولی اختصاصیا نسبت به ۹۶ سخت بود 

بله گلم ولی انسانی بودم 

انسانی هم اختصاصی هم عمومی راحت بود

بله گلم ولی انسانی بودم  انسانی هم اختصاصی هم عمومی راحت بود

خوب خداروشکر اتفاقا یه خواهر و برادر هم داشتم اولین سال کنور انسانی داشتن حالا استرس دارن هنوز رتبه نگرفتن ، رتبه تون چند شده ؟؟

خوب خداروشکر اتفاقا یه خواهر و برادر هم داشتم اولین سال کنور انسانی داشتن حالا استرس دارن هنوز رتبه ...

خب برن رتبه هاشون رو بگیرن با گوشی 

چجوری دوام میارن اخه 😁

ولی بگو تا ۱۱هزار روزانه میگیره نگران نباشن