2777
2789

والله من هم از سر کار میام خسته ام. ولی مجبورم تمام وقتم را در اختیار پسرم بذارم تا وقتی می خوابه! البته بگما هوای همسرم را هم دارم که بهش برسم و آرامش و آسایشش مختل نشه! حالا کافیه یک کاری را ازم بخواهد و من نرسم انجام بدم! شروع می کنه زیر لبی به غر زدن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شاغلم  ولي اگر غر بشنوم خودش ميدونه چه بلايي سراش مياد از اول رو ندادم شمام زيادي در خدمت خانواده اي به خودتم ميرسي وقتي برات ميمونه؟

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
منم شاغلم  ولي اگر غر بشنوم خودش ميدونه چه بلايي سراش مياد از اول رو ندادم شمام زيادي در خدمت خ ...

والله یک روز در هفته که تعطیلم اگه پرستار پسرم بیاد می روم دنبال کارهای شخصیم و چکاپ!

والله یک روز در هفته که تعطیلم اگه پرستار پسرم بیاد می روم دنبال کارهای شخصیم و چکاپ!

تازه اگه بياد پرستار.ببين عزيزم اينجوري افسرده ميشي خودت براي شوهرتم توقع ايجاد كردي ديگه شما شاغلي همسرت بايد تو كاراي خونه و بچه كمكت كنه كم كم رويه اتو عوض كن بلاخره تا كي جون داري اينهمه كارو با هم هرروز انجام بدي|؟

حقوقت را هم مثل من تو خونه خرج می کنی؟!

اره چون مجبوريم زندگي مشترك همينه ديگه همه چي مساوي اون قسط ميده من خرج خونه مشكلي ام ندارم با اين مدل باهم بيرون كار ميكنيم با هم تو خونه ام همكاري داريم از لباس شستن تا ظرف و جارو و همه چي

[QUOTE=65565964]اره چون مجبوريم زندگي مشترك همينه ديگه همه چي مساوي اون قسط ميده من خرج خونه مشكلي ام ندارم با اين م ...[/QUO

پسرم به من خیلی وابسته است. اصولا من تو خونه باشم خیلی کم میره سراغ باباش. البته باباش هم از 4 ماهگیش همیشه پنج شنبه ها نگهش داشته، من رفتم سر کار!

اره چون مجبوريم زندگي مشترك همينه ديگه همه چي مساوي اون قسط ميده من خرج خونه مشكلي ام ندارم با اين م ...

حالا خداییش وقتی مهمون داریم خیلی کمک می کنه. البته بنیه اش هم ضعیف تر از منه. ولی خوب اگه کار من هم از اون راحت تره حتما زحمت بیشتری کشیدم تا به اینجا رسیدم!

[QUOTE=65565964]اره چون مجبوريم زندگي مشترك همينه ديگه همه چي مساوي اون قسط ميده من خرج خونه مشكلي ا ...

سر كار رفتي ديگه واسه تفريحم نگه ميداره شما بري بيرون اون با بچه تنها باشه خونه؟در كا مردا بي جنبه اند يكم كه سرويس ميگيرن ديگه فكر ميكنن پادشاه مصر شدن هيچكسو بيشتر از خودت دوس نداشته باش عزيزم هر كي تو جايگاه خودش برات عزيز باشه 

سر كار رفتي ديگه واسه تفريحم نگه ميداره شما بري بيرون اون با بچه تنها باشه خونه؟در كا مردا بي جنبه ا ...

مرسی عزیزم از توجهت. من با اینکه تک دختر بودم بعد از سه تا پسر، ولی هیچ وقت کسی نازمو نکشیده که لوس بار نیام! تازه همه کار هم می کردم چون دختر باید همه کاری بلد باشه تو خونه!

مرسی عزیزم از توجهت. من با اینکه تک دختر بودم بعد از سه تا پسر، ولی هیچ وقت کسی نازمو نکشیده که لوس ...

منم مثل توام عزيزم عين مردا شدم ديگه ناز كردن برام معني نداره سختي زياد كشيدم تا اينجا رسيدم انشالا موفق باشي