2777
2789
عنوان

آب 🙄😐

107 بازدید | 8 پست

پسرم ۱۸ماهشه همش اب میخوره صبح پا میشه اولین چیزی که میگه آب.روزی ۲۰.۳۰بار اب میخوره عایا طبیعیه

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پس حالا که فرزندتون اینقد آب میخوره خیلی خوبه ولی سعی کن آبی که بهش میدی سالم باشه... بنظر من یه دستگاه تصفیه 

اب بخر که نخوایی هزینه زیادی برای آب معدنی بدی... من دختر خودمم همین قضیه رو داشتم به پیشنهاد دکترش یه دستگاه خریدم که برای آشپزی هم از آب این دستگاه استفاده میکنم

سلام دوست عزیز برندش اسنوا کووی هست.. اینم آدرس سایتشون هست www.snowacoway.ir

سلام عزیزم

میشه اطلاعات بیشتری راجع به دستگاهتون بدین؟ منم دنبال دستگاه تصفیه خوب میگردم 

عزیزم خیلی خوبه که. من خودمو میکشم تا دخترم آب بخوره. سعی کن حتما آب معدنی یا آب تصفیه بهش بدی.آب جوشیده شنیدم ک فقط میکروب آب رو میگیره و بخاطر سنگینی آب واسه بچه ها خوب نیست

خرید آب معدنی واتا

خرید آب معدنی واتا تخفیفان مارکت مجموعه‌ای از بهترین آب‌ معدنی و آشامیدنی را گرداوری کرده است.

مشخصات، جزییات و قیمت آب‌های معدنی در سایت تخفیفان مارکت  وجود دارد

آب معدنی رویال 1 لیتری واتا به عنوان محصول جدید به تولیدات شرکت واتا اضافه گردیده و با بسته بندی متفاوت  سبب علاقه مندی رستورانها و مراکز خاص به تهیه محصولی متفاوت با آنچه که تا کنون مصرف میکردن شده است

تامین کننده آب معدنی طبیعی واتا ، چشمه گرگر در ارتفاع 2700 متری ودر فاصله 7 کیلومتری محل کارخانه واقع شده است .

کارخانه آب معدنی واتا در زمینی به مساحت 3 هکتار و با زیر بنای 13000 متر مربع در استان اردبیل در فاصله 10 کیلومتری جاده سرعین به پیست اسکی آلوارس احداث شده است