سلام خانوما من 30 هفته و پنج روزه باردارم از دیروز تو شکمم و پهلوهام درد داشتم ک با نوارقلب مشخص شد انقباضه.دکتر بهم ایزوپرین و هیوتکس داد.چقد طول میکشه ک انقباضام متوقف بشه؟این داروها واقعا فایده داره؟خیلی نگرانم
نه عزیزم امپول نداد گفت انقباضاتت خیلی شدیدنیس خودم نگرانم.ممنونم از راهنماییت برام دعاکن
اگه شدید نیست نترس.چون منم دارم.دلم یهو سفت میشه و درد میگیره یکم طول میکشه بعد ول میکنه به دکترم که گفتم گفت نترس انقباضه ولی هنوز زوده که منظم بشه استرس بدتره ها
وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونهی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونهی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
نگران نباش عزیزم من انقباض های وحشتناکی داشتم دهانه رحمم هفته۳۰سه سانت باز بود دکترا میگفتن الانه ک بدنیا بیاد هفته ای یکی امپول پرولوتون میزدم و فقط استراحت تا هفته۳۷بدنیا اومد
من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....