2777
2789
عنوان

اگه کسی درمورد زایمان زودرس اطلاعت داره کمکم کنه لطفا.

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روزه دارو مصرف میکنی؟دردات بهتر شده؟

منکه ایزوپرین از اول بارداری میخورم. یه مدت نمیخوردم انقباض گرفتم باز دارم میخورم.یه هفتس.

بهتر شدم. تازه من شاغلم.

فقط‌من بچم خیلی خودشو جمع میکنه زیر شکمم شمام اینجوری؟

منکه ایزوپرین از اول بارداری میخورم. یه مدت نمیخوردم انقباض گرفتم باز دارم میخورم.یه هفتس. بهتر شدم ...

اره دقیقا به خاطر همینکه خودشو سفت میکرد زیرشکمم رفتم دکتر که گف انقباضه

خدایا عاشقتم تو مهربون ترینی
من دکترم گفت داره خودشو گلوله میکنه که بچرخه. چون بچم بریچه

بچه منم بریچه البته من تازه ۶ماهم تموم شده ازدیروزیه تیکه سفت میشه کاملامعلومه حرکتش فرق کرده خیلی فشارمیده 

اخه انقباض مگه اینجودی نیس همه جای شکمم کمکم سفت میشه؟

وخدایی که بشدت کافیست
بچه منم بریچه البته من تازه ۶ماهم تموم شده ازدیروزیه تیکه سفت میشه کاملامعلومه حرکتش فرق کرده خیلی ف ...

منکه دکترم اصلا بهم استرس نداد.

نمیدونم میخواین پیگیری کنین.

چون باز خدایی نکرده طوری نشه

آمول پرولوتون نداد بهت؟؟؟ 

همون ایزوپرین خیلی موثره 

سر وقت استفاده کن و از جات بلند نشو فقط استراحت کن 

به امید خدا اتفاقی نمیفته بچت سر وقت بدنیا میاد

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

انشالله نی نیت سروقت بدنیا میاد،داروهاتو سر ساعت مصرف کن،انرژی منفی و فکرای بیخود رو هم از خودت دور کن،به نیت سلامتیش روزانه نذر صلوات بردار،مثلا روزی صدتا یا هرچقدر میتونی

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊
آمول پرولوتون نداد بهت؟؟؟  همون ایزوپرین خیلی موثره  سر وقت استفاده کن و از جات بلند نشو ...

نه عزیزم امپول نداد گفت انقباضاتت خیلی شدیدنیس خودم نگرانم.ممنونم از راهنماییت برام دعاکن

خدایا عاشقتم تو مهربون ترینی