2777
2789
عنوان

چجوری بفهمیم سر بچه اومده تو لگن ،

10264 بازدید | 14 پست

دردی ندارم ،احساس فشار ب مثانه هم ندارم ،یعنی هنو بالاس ؟هفته پیش دکتر گف لگنت خوبه، ی سانتم هستی،چکار کنم ؟با این وضعیت روغن کرچک تاثیر میزاره 

برای منم سر بچه کامل تو لگن نبود، کیسه آبم پاره شد، بعد از تحمل کلی درد سزارین شدم، 

موقع راه رفتن با پاهای باز راه برو که سرش بیاد تو لگن. مثل حالت سر دستشویی نشستن بشین، ورزش و یوگا کار کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید بیمارستان مجانی انجام میده ،مثلا بری بگی جنین حرکتش کم شده ،بخان معاینه کننو وضعیتتو چک کنن م ...

نمیدونم عزیزم

ولی اگر هم مجانی نباشه هزینش خیلی کمه

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

سر نوزاد حین روند زایمان پایین میاد در ماه های آخر سر جنین وارد لگن میشه تا برای زایمان آماده بشه اصلا شما این موضوع رومتوجه نمیشی ابتدا سر در لگن فیکس میشه وبعدپایین میاد خیلی افرادموقع زایمان هم هنوز سر فیکس نشده وبه تدریج درست میشه

یعنی چند هفته سرش میاد تو لگن؟ شما چند هفته کیسه اب پاره شد؟

من ۳۸ هفته و ۶ روز. تو آخرین سونو بهم گفته بودن که سرش داره حرکت میکنه بده تو لگن. ولی در نهایت نرفت. از همه حرکت های ورزشی که گفتم، من فقط اون گشاد گشاد راه رفتن و انجام نداده بودم، هر چی مادرم میگفت، میگفتم نه، روم نمیشه اینجوری راه برم که اشتباه کردم

سر نوزاد حین روند زایمان پایین میاد در ماه های آخر سر جنین وارد لگن میشه تا برای زایمان آماده بشه اص ...

اخه شکمم بالاس این ربطی نداره ؟دردی هم ندارم ،نمیخام تا هفته اخر صبر کنم دوس دارم زودتر ب دنیا بیاد ولی علایم زایمان ندارم هیچی

من ۳۸ هفته و ۶ روز. تو آخرین سونو بهم گفته بودن که سرش داره حرکت میکنه بده تو لگن. ولی در نهایت نرفت ...

ببخشید میشه بگید چه حرکاتی لازمه؟ گشاد گشاد راه رفتن یعنی انقد اثر داره؟ مث حالت پنگوئن؟

ببخشید میشه بگید چه حرکاتی لازمه؟ گشاد گشاد راه رفتن یعنی انقد اثر داره؟ مث حالت پنگوئن؟

والله چی بگم؟ فکر کنم تاثیر داره. من چون انجام ندادم نمیتونم با اطمینان بهت بگم. نفس عمیق یادت نره ، حرکات کششی مثلا بشین کف پاهاتو بچسبون به هم. اسکات بزن . ولی زیاده روی نکن، عجله هم نکن. مثل من پشیمون نشی خدای نکرده.