من چن وقتی متوجه شدم که آنمی شدید دارم، قبل از این پزشک م سعی داشت با قرص مشکل رو کل کنه که نشد و نتیجه آزمایش جدید به همون افتضاحی قبل شد :( الان علاوه بر قرص ها ،آمپول فرینجکت (ferinject) رو هم تجویز کرده هفته ای یه دونه تا سه هفته. و گفته که حتما به صورت سرم تزریق شه بهم.
تا به حال مصرف کردید؟شنیدم گاهی عوارض زیادی داره،درسته؟ و اینکه قیمت ش رو میدونین؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم چیه ولی دوهفته پیش عمل داشتم دوتا تو سرم بهم زدن حالا چراشو نمیدونم
یا ضرر داره رو نمیدونم اما یادمه
ی واحد هم خون زدن
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
نمیدونم چیه ولی دوهفته پیش عمل داشتم دوتا تو سرم بهم زدن حالا چراشو نمیدونم یا ضرر داره رو نم ...
آخی... سلامت باشی همیشه. شاید تقویتی بوده اونا چون این آمپول خیییییلی خیییلی حساس و قوی و فقط به تشخیص پزشک برای فقر آهن شدید تجویز میشه. در غیر این صورت تو نت خوندم امکان حساسیت بالا و یا حتی مرگ داره.