2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟؟؟بچم اصلا نمیتونه شیربخوره از بس گلوش خلط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 22 پست
ببر دکتر آنتی‌بیوتیک بده دو سه روزه خوب میشه ولی تا آون موقع یکم گلوش و کنار گوششو وازلین بمال گرم م ...

چشم عزیزم چه جالب نمیدونستم

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد يك خلط اور بهش بدي مثل برم هگزين  گايافنزين يا تيوفيلين جي يا اسپكتورانت  تا خلطش كنده بشه بياد بيرون  البته اولش يكم حالت تهوع مي گيره چون مي خواد خلط ها را تخليه كنه سرش را بالا بزار واروم به پشتش بزن تا بهش كمك كني موقع شير هم سرش را بالا تر از بدنش قرار بده

بعدش دخترت بزرگ سوپ درست کن بده بخوره تا گلوش نرم شه شیرگاوجوش بده نزار سرده سردشه یه خورده داغ بده ...

اصلا اشتها نداره شده پوست واستخون

خلط اورهاي گياهي هم مي توني بدي مثل توسيان يا پروسپان 

اگه حس مي كني حساسيت داره وبا انتي بيوتيكم بهتر نشده بهش كتوتيفن يا زاتيدين  بده تا سرفه هاش بهتر بشه ولي در هر صورت خلط اور را مي خواد 

بايد يك خلط اور بهش بدي مثل برم هگزين  گايافنزين يا تيوفيلين جي يا اسپكتورانت  تا خلط ...

دستت درد نکنه اتفاقا واسش گایافانزیل نوشته چشم عزیزم خدا اجرت بده