2777
2789
عنوان

بابرنج شپشک زده چه کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال من حامله بودم  سه ماه آخر رو رفتم خونه بابام شمال .وقتی اومدم دیدم شپشکا شکلشون تغییر کر ...

اه اه چه وحشتناکن این موجودات کوچیک ازشون متنفرم😷😷😷

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
انباریا که تو این گرما مثل حموم میشن خیارشورم توانباری له شده بود.اه چقد سخته تاتجربه بدست بیاری و ی ...

بریز تو ی پلاستیک جای برنج لا ب لاش سیر بریز بزار تو اتاق جلو کولر والا 

انقد ک برنج ها شپشک زد اینکار رو کردم هر وقت مهمون میاد میزارم تو کمد میرن دوباره میزارم سرجاش

ho
واسه من شب پره گذاشته فوری بردم تو ایوون که فقط تو خونه نیاد خسته شدم دیگه تو افتابم پهن کردم یه ...

ینی همون شپشک پرداره؟؟؟منم سه روزه توبالکن پهنشون میکنم تاثیرنداره فقط بادست بایدبرشون داری چندشارو

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
بریز تو ی پلاستیک جای برنج لا ب لاش سیر بریز بزار تو اتاق جلو کولر والا  انقد ک برنج ها شپشک ز ...

درشونوبازمیذاری؟؟

سلام دوستم  برنجها رو بسته بندی کن بذار فریزر بعد حشراتش میمیرند  اونوقت نمک و سیر بزن ب ...

مرسی عزیزم.از فریزر درمیاری نم نمیگیره؟؟شما امتحان کردی؟؟

شپشک چجوریه؟؟؟؟؟

ریزه قهوه ای که به مرور بزرگتر میشن شکلشون واضح تر میشه هرکدومم تو روز400تا500تاتکثیر میکنن😭😭😭

ن فدات از این ظروف پلاستیکی 20کیلیویی هست تو اونا میریزم درشم میبندم و لاب لاش سیر میریزم

منم توهمونا ریخته بودم شپشک زد 

منم توهمونا ریخته بودم شپشک زد 

آره منم تو همونا ریختم ولی تو آشپزخونه گذاشتم شپشک زد اون برنج ها ک تموم شد 

برنج های جدیدمو تو اونا ریختم لا ب لاش سیر ریختم و گذاشتم گوشه اتاق جلو باد کولر الان ی ماه و خورده ای اونجاس هنوز چیزیش نشده

ho