2777
2789
عنوان

بابرنج شپشک زده چه کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 47 پست
انباریا که تو این گرما مثل حموم میشن خیارشورم توانباری له شده بود.اه چقد سخته تاتجربه بدست بیاری و ی ...

یاد میگیری عزیزم.الانم برنجت بزار ی روز صبح تا شب تو افتاب بعد بشین الکش کن تا حشراتش بریزه پایین و بعدم سیر و نمک بریز توش بزار ی جای خنک.مادرشوهر منم پارسال اندازه 70کیلو برنجش شپشک زده بود ک همه نشستیم اینکارو کردیم براش یگه برنجش تمیز شد

عزیزم من این روشو امتحان کردم واقعا یه دونه شپشک هم دیگه زنده نموند .برنجتو تو کیسه درشو میبدی بعد میذاری تو پلاستیکی که سوراخ نباشه بعد به مدت ۲۴ تا ۴۸ساعت میذاری تو فریزر همه شپشا و تخماش میمیرن مطمئن باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد میگیری عزیزم.الانم برنجت بزار ی روز صبح تا شب تو افتاب بعد بشین الکش کن تا حشراتش بریزه پایین و ...

آفتاب خورد نکرد برنجو؟؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
آره والا راس میگی الان شده کیلویی 20تومن.ولی سه روزه لامصب روح و روانمو بهم ریخته

به نظرم همه رو جمع کن تو یه سطل برنج درش هم محکم ببند دورش هم بگیر با نایلون که نیان بیرون  

هردفعه میخوای بپزی یه ربع وقت بذار بشور

یه مدت زیاد برنج بپز زود تموم شه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
فعلا کم شدن ولی هستن می خوام حشره کش بزنم ببینم چی می شه

آره یه روز که میخواین برین بیرون کل خونه روبزن دروپنجررو ببند برو برگشتی درارو بازبذار.منم تاجمعه تموم کنم اینکارومیکنم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
ولی هنوز تو خونه شپشک داریم    

شپشکای برنجت کلا ازبین رفت؟دیگه نمیوفته؟؟؟