2777
2789
عنوان

خونه خریدن

2052 بازدید | 111 پست

سلام خانم ها به نطرتون اگه ما امسال پولمون بذاریم بان‌ک مسکن خوبه که وام مسکن بگیریم 

من میترسم سال دیگه اینقدر خونه ها گرون بشه دیگه نشه خونه خرید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

♦️مرداد ماه سال ١٣٩۶، یک زوج جوان ۸۰میلیون تومان در بانک سپرده‌گذاری می‌کنند تا پس از یک سال ۱۶۰میلیون تومان وام مسکن بگیرند و با آن یک آپارتمان ۶۰ متری بخرند.

🔻سکه در مرداد پارسال ۱،۱۹۰،۰۰۰ تومان بود.

🔻مرداد ١٣٩٧ آنها ۱۶۰ میلیون وام می‌گیرند. اما یک آپارتمان ۴۰ متری میخرند و باید طی اقسا‌طی ۱۲ ساله ، ۲۷۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان به بانک پس بدهند.

🔻اول مرداد امسال سکه ۳،۳۵۰،۰۰۰ تومان می‌شود.

🔻اگر آن زوج جوان پولشان را بجای اینکه به بانک بدهند سکه میخریدند امروز ۲۲۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان پول نقد داشتند که تماما مال خودشان بود و نیازی هم نبود که ١٢سال آزگار کل درآمدشان را به عنوان قسط به بانک بدهند.

🔻در مملکتی که در آن "ثبات" یک رویاست هرگونه تلاشی هم برای ساختن آینده شبیه قمار است تا برنامه‌ریزی یک زوج جوان!

🔻با این احوال چرا فکر می‌کنید یک سرمایه‌گذار آنقدر احمق است که به خاطر ایجاد شغل در این مملکت ثروتش را به باد دهد و از تولید داخلی حمایت کند؟❗️

🆔 Join : @Bazaronline97

🆔 Join : @Bazaronline97

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

عزیزم ماهم خونمون روفروختیم دنبال خریدیم. حتی شده یه کوچیک بخریم و خودمون بریم رهن حتما این کارو میکنیم تا اینکه بخوایم بخوابونیمش بانک. بازار مسکن هیچ حساب و کتابی نداره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ما پول گذاشتیم 30 تومن بعد از یک سال داره واممون در میاد اما اما اما خیلی دوندگی داره دوستم ... وقتی میخوان وام رو بهت بدن حداقل دو ماه دوندگی و کاغذ بازی داره خیلی زیاد ... 

اوراق اینقدر سخت نیست و سریع وام رو میدن اما خوب سودش خیلی بیشتره 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
ماهم میخوایم زمین بخریم نمیدونیم دست نگه داریم یا بخریم ؟؟طلاهامم نمیدونم بفروشم یانه 

ملک هیچ وقت خیانت نمیکنه اگه پول دارید بخرید. جایی هم بخرید که اینده دار باشه و رشد کنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ما پول گذاشتیم 30 تومن بعد از یک سال داره واممون در میاد اما اما اما خیلی دوندگی داره دوستم ... وقتی ...

ولی خود اوراقشم کلی میشه. درصد سود وامی که پول بخوابونی هم کمتره به نظرم