2777
2789

یعنی قبلش اصلا خیاطی بلد نبوده 

با کانال یاد گرفته باشه

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون کلاس نمیشه یادگرفت.من کلاسم رفتم همه چیرو یادگرفتم ولی عملی خیلی مشکل دارم

خیاطی رو باید همیشه انجام داد تا از یاده آدم نره

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

خب ببین کلاس نرو از کسی ک بلده یاد بگیر دورو برت نداری؟

ببین یه الگوهایی هست بهش میگن بوردا فک کنم خرازی ها دارن یه سری سایز بندی داره کاغد روغنی میندازی روش شماره هاشو با توجه به سایز وصل میکنی یه سری مدلا رو میتونی اینجوزی الگوشو دربیاری بدوزی امتحان کن

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

بله عزیزم ولی باید عملی یاد بگیری چون یه سری ظریف کاریها فقط عملی باید یادگرفت و تا در حضور مربی انجام ندی متوجه نمیشی.من دوره نازک دوزی رو یادگرفتم ولی مربیم فقط جزوه میگفت و روتابلو میکشید وتوضیح میداد فکرکردم یادگرفتم اما الان که بخوام بدوزم هیچی ازحرفاش نفهمیدم چون عملی باهام کارنکرد

بله عزیزم ولی باید عملی یاد بگیری چون یه سری ظریف کاریها فقط عملی باید یادگرفت و تا در حضور مربی انج ...

مرسی عزیز😊