2777
2789
عمرا بیاد پایین.شاید همینی که الان هست ثابت شه ولی پایین نمیاد. اگه هم بیاد انقد گرون شده که اصلا ک ...

معلوم ثابت نمیمونه و بدتر میشه 

خدا دیگه ازت ناامید شدم. واقعا حرفی ندارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مگه مردم چقدرررر پول دارن... والا ما پس انداز 5 سالمون جمع کردیم... همین الانشم 100 میلیون بااین قیمتا عقب هستیم

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
جنگی در کار نیست مطمنم. ولی اوضاع اقتصادی قطعا بدتر میشه 

خدا کنه جنگ نشه. البته مامانم می گه اوضاع اقتصادی مملکت الان عین زمان جنگ عراق هست فقط بمباران نداریم. منم از خدا می خوام دوباره جنگ نشه.

خدا بزرگتر است

با توجه به اینکه قیمت دلار و طلا امروز یکم پایین اومد. نتیجه میگیریم این تورم بوجود اومده بیشترش بخاطر جو روانی بود که راه افتاده بود. بنظرم تا چن هفته دیگه بازار طلا به ثبات میرسه و قیمت سرسام اور خونه و ماشین کاهش  پیدا میکنه‌. نه زیاد ولی کمی. بهتره تو این اشفته بازار خونه نخرین و منتظر ثبات قیمتها بمونین. 

خدا کنه جنگ نشه. البته مامانم می گه اوضاع اقتصادی مملکت الان عین زمان جنگ عراق هست فقط بمباران نداری ...

والا اوضاع اقتصادی فک نکنم تو جنگم این طور باشه امروز رفتم یه کتاب بخرم 90 هزارتومن بود بیخیال شدم 

خدا دیگه ازت ناامید شدم. واقعا حرفی ندارم.
با توجه به اینکه قیمت دلار و طلا امروز یکم پایین اومد. نتیجه میگیریم این تورم بوجود اومده بیشترش بخا ...

خدا کنه حرفتون درست باشه عزیزم 

خیلی ناراحتم

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون

مسکن از چی ساخته میشه بتن و اهن و میلگرد....اینا قیمتشون جهانیه و به دلار مربوطه و..‌‌‌‌..دیگه خودتون نتیجه گیری کنید چی میشه یارو پول خرج کرده و به روز هزینه کرده واسه ساخت خب چاره ای نداره در مورد قیمت اصلا دست خودش نیست وقتی دلیل گرون شدن لبنیات رو کرون شدن پلاستیک برای بسته بندی میگن دیگه چه انتظاری از قیمت خونه هست؟جنگ هم نمیشه خیالتون راحت.   

ماهم میخوایم خونمون عوض کنیم از چند نفر که پرسیدم همه میگن قیمت طلا و سکه میاد پایین و قیمت خونه افزایش پیدامیکنه.

چون همه رفتن نقدینگی شون رو به طلا و سکه تبدیل کردن بعد ازیه مدت اینا رو میفروشن ملک بخرن 

خدایا شکرت😍
با توجه به اینکه قیمت دلار و طلا امروز یکم پایین اومد. نتیجه میگیریم این تورم بوجود اومده بیشترش بخا ...

اره هرچیم میگی به مردم زیر بار نمیرن اینهمه حرص زدناشون باعث این اتفاقا شده و باز هروز تاپیک فلان قدر پول دارم برم سکه بخرم اه

پس چرا تو تبریز ملک تغییر نکرده قیمتش

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من