2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی یا پریوده؟؟؟؟؟؟؟

175 بازدید | 10 پست

من قرص اورژانسی خورده بودم که نمیدونستم با قرصایی که برای عفونت دندونمه تداخل دارویی دارن. شک دارم که اثر اورژانسی از بین رفته و من الان لکی که دیدم و سه روز زودتر از پریودمه لکه بینی لانه گزینیه یا پریود؟

من که خوردم بچم دیشب سقط شد نمیدونستمم حامله ام  خیلی پشیمونم

الهی. منم نمیخواستم باردار شم اما حواسم به قرصای دیگم ننبود. چون داردهام هم برا سینوزیت هست هم دندونم. حالا این اتفاق برام پیش اومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که پاسخ میدید.  واقعا سردرگمم

چندساعت بعداز رابطه قرصو مصرف کردی؟ وقتی خونریزیت شروع شد حالت مثه زمان پریودت بود؟دل دردوایناداشتی بعدش خونت کم وکمرنگ بود؟

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
چندساعت بعداز رابطه قرصو مصرف کردی؟ وقتی خونریزیت شروع شد حالت مثه زمان پریودت بود؟دل دردوایناداشتی ...

من فردای رابطمون یعنی رابطه شب بود من فردا ظهرش قرصو خوردم کمتر از ۲۴ ساعت شد. بعدم اصلا دلدرد نداشتم یهو دیدم  مثه شروع پریود لک قهوه ای دارم. من پریودام یه مسکنو میخورم ولی اینار دردی نبود. بعدم در حد ۴ تا نوار عوض کردم چون اصلا چیزی نمی اومد. قهوه ای بود رنگش. زودم سه روزه تموم شد.. من پریودام ۷ روزه اس و خونریزیم همیشه زیاد بوده با درد. ابنبار برخلاف اون بود بی درد خفیف و کم با رنگ قهوه ای

من فردای رابطمون یعنی رابطه شب بود من فردا ظهرش قرصو خوردم کمتر از ۲۴ ساعت شد. بعدم اصلا دلدرد نداشت ...

اصلا نگران نباش واسه قرصاس منم مثه توشدم اصن رنگ خونش فرق داره باهمیشه بعدش کمه

چندساعت بعداز رابطه قرصو مصرف کردی؟ وقتی خونریزیت شروع شد حالت مثه زمان پریودت بود؟دل دردوایناداشتی ...

اینم بگم من ۳۰ تیر رابطه داشتم و ۳ مرداد لکه بینیم شروع شد

اینم بگم من ۳۰ تیر رابطه داشتم و ۳ مرداد لکه بینیم شروع شد

مال عوراض قرصاس حالاچند روز دیگه بی بی بزن خیالت راحت شه

اصلا نگران نباش واسه قرصاس منم مثه توشدم اصن رنگ خونش فرق داره باهمیشه بعدش کمه

بله . هم کمه هم رنگش متفاوته. البته من قبلا پارسال یه بار استفاده کردم که خونریزیمو عقب انداخت با همون حجم ولی مقداری کمتر