2777
2789

سلام دوستان من میخوام وارد بورس بشم و سهام بخرم لطف کسایی تجربه دارن و شرکت سوده میشناسن معرفی کنید

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
عزیزم به نظرم پولتوبده به یه شرکت سبدگردانی واست سبدگردانی انجام بدن  اونا کارشناس های خبره ای ...

چجوری هستن این شرکت ها یکم توضیح بده لطف 

قانونی هستن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بورس سرتاسر استرس و خبرهای در گوشیه! یا باید فوق لیسانس به بالای رشته اقتصاد باشی، یا باید با کله گنده ها در ارتباط باشی که اخبار مخفی و در گوشی رو بهت برسونن. وگرنه آدمو پشیمون میکنه. البته این تجربه شخصی منه. 

نکته مهم تر این که هیچوقت پولی که اصل و مبنای زندگیت هست رو نبر تو بورس. پول بورس باید پول مازاد زندگیت باشه.

بورس خییییییلی بلد بودن میخواد. حرص خیلی داره. و حتما باید یکی بهت خبرهای پشت پرده را برسونه

نکته مهم تر این که هیچوقت پولی که اصل و مبنای زندگیت هست رو نبر تو بورس. پول بورس باید پول مازاد زند ...

من کسی رو دارم که واقعا حرفیه ای هستش یک جور های بورس باز هستش 

پولمم پس از انداز هستش میخوام سود کنم 

عرضه اولیه خیلی سود اوره؟؟؟؟

یکم توضیح بده منظورت مواد اولیه هستش

من کسی رو دارم که واقعا حرفیه ای هستش یک جور های بورس باز هستش  پولمم پس از انداز هستش میخوام ...

خب اونی که قراره کمکت کنه را مطمئن باش که حتما میشه بهش اعتماد کرد. اگه غریبه هست، مراقب باش فریبت نده و وعده سر خرمن بهت نده

یه سری از سهم ها هستند که برای اولین بار به بورس عرضه میشن. شما میخریشون در همون وهله اولی که میخوان عرضه بشن. بعد قیمتشون میره بالا. به یه حدی که رسید، میفروشیش و سود میکنی.

الان سهامدار شدی؟؟  امتحان بورسو دادی؟

خب اونی که قراره کمکت کنه را مطمئن باش که حتما میشه بهش اعتماد کرد. اگه غریبه هست، مراقب باش فریبت ن ...

مطمئن هستش عزیزم 

من قراره فردا وارد بشم 

این چیزی گفتی بعد ورود قیمتش میره بالا مربوط به شرکتی هستش و اصولا چه شرکتی اینجوری هستن ؟ 

ممنون از راهنمایت عزیزدلم

مطمئن هستش عزیزم  من قراره فردا وارد بشم  این چیزی گفتی بعد ورود قیمتش میره بالا مربوط ب ...

ببین کار کردن توی بورس جوریه که باید به اخبار بورسی دسترسی داشته باشی. خیلی راهها وجود داره مثل سایت سهام یاب...... بعد یه شرکتی که میخواد تازه وارد بورس بشه، تو خبرا میاد که فلان شرکت عرضه اولیه داره. یعنی میخواد سهام داشته باشه تو بورس. بعد شما میخری، بعد از یه مدتی قیمتش میره بالا میفروشی سود میکنی. همون فردی که قراره کمکت کنه اینا را از بره. ازش بپرسی دقیق و کامل بهت میگه. آخه خرید و فروش بلدی میخواد و باید بورس شناس باشی تا بفهمی یه سهم قیمتش به چه حدی که رسید بفروشیش. باید بحثای حمایت، مقاومت قیمتا را بلد باشی، سابقه شرکتو بدونی، اخبار اون شرکتو بدونی و......

ببین کار کردن توی بورس جوریه که باید به اخبار بورسی دسترسی داشته باشی. خیلی راهها وجود داره مثل سایت ...

ممنون عزیزدلم واقعا مفید بود 

خوب شرکت های معتبر تر و شناخته تر بهتر نیست تا شرکتی که تازه وارد شده ؟؟؟؟

لطفا اگه سایتی میشناسی معرفی کن 

ببین کار کردن توی بورس جوریه که باید به اخبار بورسی دسترسی داشته باشی. خیلی راهها وجود داره مثل سایت ...

اینکه سهام مختلف چندتا شرکت جدا جدا بخری بهتر نیست؟؟؟ 

درصد سود یا ضررش فرقی نمیکنه؟؟؟

ممنون عزیزدلم واقعا مفید بود  خوب شرکت های معتبر تر و شناخته تر بهتر نیست تا شرکتی که تازه وار ...

قرار نیست که فقط بری از عرضه اولیه ها بخری که. 

در کنار سهم های اصلیت ، عرضه اولیه ها را میخری.

این یه تجربس که خب ممکنه برای شما صدق نکنه. با همون که قراره کمکت کنه مشورت کن.

میخوای یه کاری کن. فردا بهم پیام بده تا از برادرم بپرسم چه سهمایی الان بهترن و بهت بگم. الان نیستش

قرار نیست که فقط بری از عرضه اولیه ها بخری که.  در کنار سهم های اصلیت ، عرضه اولیه ها را میخری ...

ممنون عزیزدلم از راهنمایی کاملت ببخشید اذیتت کردم