2777
2789
عنوان

دوری و تنهایی بعد از ازدواج

794 بازدید | 52 پست

کیا بعد از ازدواج از خانوادشون دور شدن و فاصله زیاد دارن و نمیتونن زیاد رفت و آمد کنن  بیاین درد و دل کنیم. 

دلم گرفته  

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

بعضا انقد دلم میگیره. نمیدونم چکار کنم 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

اخییی الهیی عزیزم کدوم شهرن کدوم شهری؟ما کرمانشاهیم دخترعموم لرستان  همیشه تومهمونیا یادش میکنیم خدایی جاش خالیه ولی خب باعشقش ازدواج کرد. خودتو سرگرم کن 

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکار مبکنین سرتون گرم میشه؟ 

متولد ۷۹ هستین؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اخییی الهیی عزیزم کدوم شهرن کدوم شهری؟ما کرمانشاهیم دخترعموم لرستان  همیشه تومهمونیا یادش میکنی ...

تبریزم. خانوادم نزدیک تهران. 

منم با عشقم ازدواج کردم ولی غروب ها انقد دلم میگیره  ....این که همه پیش همن و من اینجا تنهام 

من از شوهرم دورم 😂 من چیکار کنم

خخخخ 

اخییی الهیی عزیزم کدوم شهرن کدوم شهری؟ما کرمانشاهیم دخترعموم لرستان  همیشه تومهمونیا یادش میکنی ...

عههه چ خوب خوش بحالش

دعاکنین منم باکسی ک دوسش دارم ازدواج کنم وخوشبختم بشم😊دوس دارم اخرسختیام خوب وشیرین باشه

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺