2777
2789

چهار ساعت قبل واکسن ۱۰ قطره استامینوفن بهش بده بعدم ک واکسن زدی رسیدی خونه بهش استامینوفن بده هر چهار ساعت 

روز اول دستمال سرد بذار رو پاش روز دوم دستمال گرم 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخشید چنتا از تاپیکا دیدم سابقه سقط مکرر داشتین میشه بپرسم تو بارداری انوکسا چند هزار میزدین و تا هفته چندم بارداری ادامه دادین بعدش زایمانتون سزارین بود یا طبیعی و بیهوشی بودین مشکلی براتون پیش نیومد خدایی نکرده تو زایمان اخه بعضیا میگن انوکسا تو زایمان خونریزی میاره

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
موقع تعويض پوشك گريه نميكرد پاشو تكون نميداد 

سلام عزیزم ببخشید چنتا از تاپیکا دیدم سابقه سقط مکرر داشتین میشه بپرسم تو بارداری انوکسا چند هزار میزدین و تا هفته چندم بارداری ادامه دادین بعدش زایمانتون سزارین بود یا طبیعی و بیهوشی بودین مشکلی براتون پیش نیومد خدایی نکرده تو زایمان اخه بعضیا میگن انوکسا تو زایمان خونریزی میاره

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍