2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کن دارم بسیار راضیم گاز خ خوبیه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

سعی کنید گاز و فر گازتون رو ایرانی بگیرید. چون فشار گاز تو کشور ما با کشور های دیگه متفاوته و اگر همخونی نداشته باشه بسیار اذیتتون می کنه. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
ارسال نمیشه عزیزم.ولی کن مارک خوبیه من دوتا گاز رو صفحه دوتا هود و یه فر برقیشو ۳ ساله دارم و راضی ب ...

ممنون عزیزم

اشکال نداره اتفاقا هود هم میخوام

گاز شما استیله یا شیشه ای

سلام.دوستان من فروشنده محصولات ساختمانی در فروشگاه اصل جنس هستم...ما نماینده رسمی محصولات کن هستیم...به شما اطمینان می دم که محصولات کن به نسبت بقیه برندها از برتری چشم گیری برخورداره هم قطعات هم خدمات...چنانچه دوستان مایل بودن می تونن محصولات رو در سایت ما ببینن و اگر قصد خرید داشتن اعلام کنید از سایت نی نی سایت هستیم تا تخفیف بیشتری بهتون بدیم  

مشاهده سایت