دختربهار77 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 145 عنوان میشه ب درد من رسیدگی کنید؟ 214 بازدید | 16 پست سلام. یه سوال دارم خانما....من ۱۹ تیر اقدام داشتم...۷مرداد هم باید پری میشدم ک نشدم ن علایم پریودی دارم ن چیزی...قبلنم اقدام میکردیم حتما درد پریودی داشتم ولی این ماه اصلن هیچی ندارم....نظرتون چیه کیست نداشته باشم یهوT_T برای ظهور آقا امام زمان صلوات 1397/05/09 | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiyana_goli عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 3160 ان شاالله بارداری .اتفاقا کیست هم درد داره .دردهای ریز و تیر کشیدن تخمدان
**دختربهار عضویت: 1391/08/01 تعداد پست: 13968 نمیدونم عزیزمچون دختر بهاری اومدم ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
آیدا2 عضویت: 1396/01/06 تعداد پست: 3435 عزیزم شما دکترم بری با این علایم نمی تونه تشخیصی بده!خب برو یه بیبی چک بخر. اگه منفی بود برو دکتر. سونوگرافی بده ببین کیست داری، عفونت داری، چیه.
fjm عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7407 منم ماه قبل بدون هیچ علایمی بعد از چهار روز تاخیر ک همیشه سر وقت میشدم پری شدماین ماه هم باید سوم میشدم اما نه علایم پری دارم نه بارداریننیدونم چم شده ماه بعد ان شالله رفتم مرخصی میرم دکترمن ک میگم احتملا تنبلی گرفتمچون هیچ وفت عقب نمیزدم اما این دوماه خدایا شکرت 🙏🙏🙏
دختربهار77 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 145 عزیزم شما دکترم بری با این علایم نمی تونه تشخیصی بده! خب برو یه بیبی چک بخر. اگه منفی بود برو دکتر. ... اخه هیچ علایمی ندارم من همیشه قبل پری از شکم درد و کمردرد بسی رنج میبردم برای ظهور آقا امام زمان صلوات
دختربهار77 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 145 منم ماه قبل بدون هیچ علایمی بعد از چهار روز تاخیر ک همیشه سر وقت میشدم پری شدم این ماه هم باید سوم ... تو اقدام ک میگن تاخیر پریودی طبیعیه ولی هیچ علایمی نداشتن یکم ادمو میترسونه برای ظهور آقا امام زمان صلوات
دختربهار77 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 145 نمیدونم عزیزم چون دختر بهاری اومدم زحمت کشیدی فدات شم برای ظهور آقا امام زمان صلوات
دختربهار77 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 145 ان شاالله بارداری . اتفاقا کیست هم درد داره .دردهای ریز و تیر کشیدن تخمدان مرسی از دعای خوبت مهربونم برای ظهور آقا امام زمان صلوات
fjm عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7407 تو اقدام ک میگن تاخیر پریودی طبیعیه ولی هیچ علایمی نداشتن یکم ادمو میترسونه ندیگ من هفت ماه اقدامم مثلا جلو یکبار زدماما همیشه قبل پری سینه درد داشتم.واین چند ماه کاملا علایمم رو میشناسماما ماه قبل هم همینطور شدم اما خب بعداز چهار زوز پری شدم اما این ماه هنوز خبری نیپ غیر عادیه برا منان شالله شما نی نی داشته باشی خدایا شکرت 🙏🙏🙏
دختربهار77 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 145 ندیگ من هفت ماه اقدامم مثلا جلو یکبار زدم اما همیشه قبل پری سینه درد داشتم.واین چند ماه کاملا علایم ... نمیدونم ولی انشالله هردومون باردار باشیم بطور معجزه اسایی...کاش خدا دست مهربونشو بکشه رو شکممون و نی نی دار بشم برای ظهور آقا امام زمان صلوات
fjm عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7407 نمیدونم ولی انشالله هردومون باردار باشیم بطور معجزه اسایی...کاش خدا دست مهربونشو بکشه ... الهی امین هر چی خواست و صلاح خدا هس راصی هستیمشما هم حتنا برو رسیدگی شو خدایا شکرت 🙏🙏🙏
فاطمه_از_دیار_عشق عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16040 ی بیبی چک بزنپریود منم دو هفته س تأخیر داره باردارم نیستم اولین باره نامنظم شده میترسم مامان دوتا دخمل ناز 😍
دختربهار77 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 145 الهی امین هر چی خواست و صلاح خدا هس راصی هستیم شما هم حتنا برو رسیدگی شو مرسی چشم حتما:-) برای ظهور آقا امام زمان صلوات
دختربهار77 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 145 ی بیبی چک بزن پریود منم دو هفته س تأخیر داره باردارم نیستم اولین باره نامنظم شده میترسم ازمایش دادی؟نترس بیا باهم بریم دکتر ببینیم چمون شده خب برای ظهور آقا امام زمان صلوات