2777
2789
دوست عزیز من که سراغ ندارم اما اومدم تاپیکی به همین اسم بزنم چون منم دنبال خانه بازی تو کرج هستم. اگه کرجی ها خبر دارن بگن تو محدوده گلشهر باشه بهتره اما هر جا دیگه حتی گوهر دشت هم اگه بود عیب نداره بچه هاهمون مردن از بی پارکی تو این زمستون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با پسرم رنگین کمون رفتم خوبه بد نیست واسه بازی کردن بچه ها خوبه .
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
دوست عزیز من که سراغ ندارم اما اومدم تاپیکی به همین اسم بزنم چون منم دنبال خانه بازی تو کرج هستم. اگه کرجی ها خبر دارن بگن تو محدوده گلشهر باشه بهتره اما هر جا دیگه حتی گوهر دشت هم اگه بود عیب نداره بچه هاهمون مردن از بی پارکی تو این زمستون

سلام یه خانه بازی خیلی خوب تو کوچه آرش نرسیده به فلکه اول گوهردشت بعد مخابرات تازه افتتاح  شده به نام کودک و آینده هم شهر مشاغله هم خانه بازی پرسنل و فضاشم خیلی باحالن من دخترم رو اونجا می برم خیلی راضیم.

سلام 

یه خانه بازی توی خیابون بهار هست که خیلی خوب و تمیزه .اسمش "شادشیم".دختر من که خیلی از رفتن به اونجا لذت می بره.نکته ی جالب اینه که بازی های تعادلی و مهارتی داره و در کنار مجموعه ای به نام"تتا"قرار داره که کلاسهای آموزشی تخصصی به بچه های زیر 7 سال برگزار می کنه و مشاوره و کارگاه های آموزشی والدین هم برگزار می کنه من از کارگاه ها  هم استفاده می کنم که خیلی بهم کمک می کنه.در واقع یه حمایت خوب در آموزش و تربیت بچه ها 

فروشگاه خانه بازی کودک با تنوع بالا و محصولات عالی

همه مدل کلبه بازی کودک و خانه بادی و بازی بچه گانه تو سایت اینتکس تهران 

تو گوگل به فارسی سرچ کنید اینتکس تهران سایتشون اوله میتونید برید داخلش و کلی محصولات خوب و دوست د اشتنی برای بچه هاتون ببینید و خرید کنید