2777
2789
عنوان

دوقلو دارا😍😍😘

521 بازدید | 42 پست

سلام مامان پر تلاش کسی بوده با دارو دوقلو باردار شده باشه و میشه به دکتر گفت دوقلو میخوام باردار شم اصلا امکانش هس؟!

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره لتروزل وکلومیفنو باهم بخور از روز 3 تا7 هر کدوم روزی ی دونه. 

خطر کیست نداره نباید آمپول برای آزاد سازی تخمک بزنم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
دخترعم

داشتم مینوشتم گویا عجله داشت اومد

دختر عمه شوهرم دوقلو بارداره ارثی 

باباش چشاش ابیه برادرشوهرش سبز خیلی دلم میخواد زود دنیا بیان ببینم چشای این فسقلیا چه رنگی میشه امت طفلی 17سالشه من شنیدم بارداره شوکه شدم شنیدم دوقلو بیشتر...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ب خطرش نمی ارزه......دختر داییم ی قلشو روز دوم بعد زتیمان از دست داد اون یکیشم همراه خودش 40 روز بست ...

پایی چقد ناراحت کننده

اگر تنبلی نداری نه

دوماه اقدامم  پری هام نا منظمه فک کنم تنبلی دارم

من دوقلو دارم ولی دارو نخوردم😀😐

خوش بحالت خدا حفظشون کنه

میگن قبل بارداری چند ماهی جوشونده برگ سنجد میخورن .حتی به گوسفند هم به همین نیت میدن البته بلا نسبت عزیزان 😊 لتروزل و کلومفین هم تا چند درصد شانسو بالا میبرن مخصوصا اگه از طرف مادری دوقلو داشته باشین .

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
من دوقلو دارم ولی دارو نخوردم😀😐

دوره بارداری تون خیلی سخت بود؟!