2777
2789
عنوان

بيبي چك....لطفا بيايد نظر بديد خيلي اضطراب دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 64 پست
پاشو برو ازمایش بده،مامان شدی رفت😊جوابتو گرفتی به خدا بگو یه نفر هم هست نه ساله منتظره کی نوبتش میش ...

واي توروخدا داره همينجور اشكام ميريزه

توي همين حالم دعا ميكنم خدا دامن همه منتظر ها رو سبز كنه

آمين

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دوباره نگاش كمتر توي كمتر از ١٠دقيقه اينجوري بود

من قشنگ حاله میبینم مبارکه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
واي توروخدا داره همينجور اشكام ميريزه توي همين حالم دعا ميكنم خدا دامن همه منتظر ها رو سبز كنه آمي ...

اخی عزیزم چند ماهه اقدامی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
اخی عزیزم چند ماهه اقدامی

٢ماهه اما ٨سال جلوگيري داشتم و شوهرم درواقع اين ماه جلوگيري كرد يعني فقط يك ماه باهام همكاري كرد بعد دوباره قبول نكرد باردار بشم

خيلي سر اين مسئله اذيتم كرد

٢ماهه اما ٨سال جلوگيري داشتم و شوهرم درواقع اين ماه جلوگيري كرد يعني فقط يك ماه باهام همكاري كرد بعد ...

شوهر منم اذیت میکنه این ماه روز تخمک گذاری رابطه داشتم برام دعا کن

پاشو برو ازمایش بده،مامان شدی رفت😊جوابتو گرفتی به خدا بگو یه نفر هم هست نه ساله منتظره کی نوبتش میش ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1890809&slug=هر-کی-حاجت-سخت-داره-بیاد-بریم-گدایی-در-خونه-امام-حسین-با-چله-زیارت-عاشورا-به-طری&postId=65443082

خدایا شکرت