2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

217 بازدید | 21 پست

دوستای خوبم بیاید به هم انرژی مثبت بدیم تا حالمون خوب بشه .میدونم هممون انقد مشکلات داریم که انرژی ای برامون نمونده ولی نباید که کم بیاریم 😉😉😉😉😉

برام دعا کنید که انشاالله عروس کسی بشم که عاشقشم😍😍😍😍😍

مریضی دخترم کمرم را شکسته من در برابر هیچی کم نمیارم حال ندارم تو ضیح بدم.ولی نقططه ضعف مت  دخترمه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
مریضی دخترم کمرم را شکسته من در برابر هیچی کم نمیارم حال ندارم تو ضیح بدم.ولی نقططه ضعف مت  دخت ...

خدا ان شاءالله شفاش بده

لطفا برای رفع مشکلم و حاجت رواییم یک صلوات مهمونم می کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضی دخترم کمرم را شکسته من در برابر هیچی کم نمیارم حال ندارم تو ضیح بدم.ولی نقططه ضعف مت  دخت ...

انشاالله که دخترتون شفا پیدا میکنه و یه روزی می رسه که همش نگاهش میکنی و خدا رو شکر میکنی بخاطر سلامتیش. اللهی آمین🌹

خب چجوری انرژی مثبت بدیم من باید عملی اینکارو بکنم 😂😂پاشین برقصید

من با هدفون دارم آهنگ گوش میدم و دراز کشیده قر میدم😂😂😂😂😂

من ساعت گذاشتم يه نيم ساعت ديگه با خانوم جارى بريم ورزش 

ایول خانوما ورزشکار .مامانه منم تا نیم ساعت دیگه بیدار میشه بره ورزش. اگه ببینه هنوز نخوابیدم پدرم و در میاره😂😂😂😂😂😂

ایول خانوما ورزشکار .مامانه منم تا نیم ساعت دیگه بیدار میشه بره ورزش. اگه ببینه هنوز نخوابیدم پدرم و ...

ایول مادرای ما اگ میدیدن خابیم پدرمونو در میاوردن چه مامان لاکچری ای داری دمش گرم😂

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

ایول مادرای ما اگ میدیدن خابیم پدرمونو در میاوردن چه مامان لاکچری ای داری دمش گرم😂

بیدار شد دیگه😂😂😂😂باید فرار کنم.اخه خوابمم نمیاد خب.