2777
2789
من ميس ديورم خريدم بنظرم موندگاريش ازجادور بيشتره ولى بوى جادور رو بيشترميپسندم

ی سوال بعضیا میگفتن این عطر برای رده سنی 35 ب بعده واقعا اینطورع؟ من18سالمه

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عطر ال ساب هم بوى گل ميده ولى بوى گرمى داره براى زمستون خوبه بوى گل ياس وبهارنارنج 

اره آفرین دقیقا بعد این سه تا الی ساب به این ادکلن ها نزدیکتر هست 

من جادور_آیدل _نارسیسو صورتی رو بیشتر میپسندم 

باوقار و شیک 

بچه ها ببخشید رفتم عکس عطر که گفتی رو انداختم ولی آپلود نمیش ...

هنگامه جان شماام نظر بده راجب اینی ک گفتم رده سنیو اینا 

ی سوال بعضیا میگفتن این عطر برای رده سنی 35 ب بعده واقعا اینطورع؟ من18سالمه

كدوم يكى؟ اگرمنظورت جادور هست نه اتفاقا خواهرم دانشجو هست ولى اينو ميزنه وهمه ازش اسم عطرشو ميپرسن اتفاقا بنظرم عطر جوون پسنديه

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
كدوم يكى؟ اگرمنظورت جادور هست نه اتفاقا خواهرم دانشجو هست ولى اينو ميزنه وهمه ازش اسم عطرشو ميپرسن ا ...

مرررسی گلم

اره آفرین دقیقا بعد این سه تا الی ساب به این ادکلن ها نزدیکتر هست  من جادور_آیدل _نارسیسو صورت ...

جالبه سليقه هامون شبيه بهم هست /شما عطر كوكو مادمازل رو ميپسندى يانه باتوجه به اينكه عطر معروفيه وخيلى طرفدار داره؟

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
ببین اگر فیک هست واقعا رایحه اش شبیه اصلی نیست خب میترسم نظر بدم  عطر اصلی رو میگم که مناسب 20 ...

ن گلم دخترخالمم همین عطرو داره و اصلش بوش مث همون بود ک خودم بو کردم منک اونو نخریدم فقط پرسیدم 

جالبه سليقه هامون شبيه بهم هست /شما عطر كوكو مادمازل رو ميپسندى يانه باتوجه به اينكه عطر معروفيه وخي ...

باعث بانیه خیر شدمااا

جالبه سليقه هامون شبيه بهم هست /شما عطر كوكو مادمازل رو ميپسندى يانه باتوجه به اينكه عطر معروفيه وخي ...

اینو اصلا بو نکردم راستش. چطوری هست؟ اره سلیقه عطریمون عین همه 'راستش من میرم عطر فروشی همه رو بو میکنم اخرش ادکلن خودمو میخرم میام بازم