glisten مدیر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 5498 عنوان عطر | مشاهده متن کامل بحث + 10288 بازدید | 65 پست کیا عطر دیور جادور داشتن؟؟؟ راضی هستین؟ اینجانب یک روانشناس هستم... اگه خدا بخواد 1397/05/09 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
glisten مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 5498 من داشتم و از آمريكا هم برام آورده بودن و عاشق بوش بودم ولي اصصصصلا ماندگار نيست و پخش بو نداره حت ... عههه ناامید شدم ک اینجانب یک روانشناس هستم... اگه خدا بخواد
خانم_آقاى_ایکس عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 2869 يه چيزى بگم /من حرف دوستمون قبول دارم عطرجادور منم شوهرم ازفرانسه برام اورده ولى تاحالا هيچكس ازم نپرسيده حتى دوستم توى باشگاه ميگفت من اصلا بوى عطرى احساس نميكنم ازت ولى عطرايي كه از ايران خريدم يا ازدبى وتركيه اونا پخش بوى بهترى داشتن البته شوهرم ميگفت كارخونه ها عطر براى اروپا وخاورميانه رو متفاوت توليدميكنن ممكنه بابت همين باشه فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
glisten مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 5498 يه چيزى بگم /من حرف دوستمون قبول دارم عطرجادور منم شوهرم ازفرانسه برام اورده ولى تاحالا هيچكس ازم نپ ... اره همین عطر ب اصطلاح قلابیو من زدم ب دستم از ظهر تا بعد ازظهر بودرو دستم تازه دستمم شستم اینجانب یک روانشناس هستم... اگه خدا بخواد
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12921 چند؟ ۵۵۰تومن لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
مونیکاراد عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9 وبسایت ایران پرفیومز فروش انواع عطر نافه، زنانه و مردانه رو دارهعطرهای نافه خط بویی خیلی عالی،کیفیت و موندگاری خیلی بالا و تنوع رایحه خیلی زیادی دارهحتما به وبسایت ما سر بزنید
golezahra عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 1777 منم عطربازم عاشق عطرم نارسيس سرخابى مدل جديدشه بوى گلش قويتره صورتى يخورده تلخى داره /ميشه عكس اون ي ... عزیزم میسه یه عطر خنک وشیرین به من بگی من از بوی بیشتر عطرها سردرد میگیرم