2777
2789
عنوان

باربری خوب تو غرب تهران

606 بازدید | 18 پست

سلام خانومای گل شب همگی به خیر ما دو هفته ی دیگه اسباب کشی داریم  بابری خوب و منصف  سمت غرب اگه میشناسید معرفی کنید

چون می گذرد غمی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخیرا ازشون کارگر و ماشین گرفتین؟

بله

تنها اشكالش براى ما اين بود كه ماشين به موقع اومد ولى كارگرا يكى دوساعت دير كردن!

وگرنه قيمت و بقيه چيزاش خوب بود. اگه اشتباه نكنم شماره ش هست ١٥٠٠

زنگ بزن به اين شماره مسيرت رو بگو و اطلاعات لازم و قيمت بگير.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
بله تنها اشكالش براى ما اين برد كه ماشين به موقع اومد ولى كارگرا يكى دوساعت دير كردن! وگرنه قيمت و ...

ممنون عزیزم لطف کردی الان همسرم داره زنگ میزنه

چون می گذرد غمی نیست
ممنون عزیزم لطف کردی الان همسرم داره زنگ میزنه

خواهش ميكنم

يعنى اين ساعت هم هستن؟🧐

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

باربری تهران آتی بار تو غرب هم شعبه داره. من که یبار کارای اسباب کشی ام رو بهشون سپردم راضی بودم. همه کارای مربوط به بسته بندی لوازم منزل و حمل بار و وسایل به خونه جدیدمونو انجام دادن.  اگه باربری غرب تهران میگردی حتما یه زنگ به شرکتشون بزن. اینم شماره شون. 44032527

یه باربری خیلی خوب و لاکچری تو غرب تهران معرفی میکنم که دعام کنید. فردوس بار برتر توی بلوار فردوسه قبل از اتوبان ستاری.

لینک سایتش رو میزارم چون اشتباه نکنی چون تو فردوس چند تا باربری هست کنار هم. واقعا از نظر نظافت و تمیزی فوق العادست

آدرس سایتش barbariferdos.ir 

یه باربری خیلی خوب و لاکچری تو غرب تهران معرفی میکنم که دعام کنید. فردوس بار برتر توی بلوار فردوسه قبل از اتوبان ستاری.

لینک سایتش رو میزارم چون اشتباه نکنی چون تو فردوس چند تا باربری هست کنار هم. واقعا از نظر نظافت و تمیزی فوق العادست

آدرس سایتش barbariferdos.ir