2777
2789
عنوان

پودر بیک بسازید

13291 بازدید | 18 پست

سلاااام پودر بیک پودریه که باعث میشه ارایش ثابت بمونخ خیلی از ماها این مشکل رو داریم که کرمپودر روی صورتمون چربه و برق میزنه  قیمت پودر بیک خوب هم از پنجاه به بالا این پودر بیک واقعااا عالیه

وسایل مورد نیاز:پودر نشاسته ذرت یا ارد گندم  یه مقدار خیلی خیلی کمی پودر گلیسرین (اختیاری

طریقه مصرف ،پودر رو زیر چشم یا هر جایی از صورت میزنید چند دو دقیقه ضبر میکنیپ و بعد اون رو با  استفاده از یه براش ارایشی یا پد برمیدار از روی صورتتون 

راه دوم ساختشم میتونید از پودر بدن کودک استفاده کنید

خانوما اموزش هایی که میدم همه درموردشون تحقیق کردم هیآ ضرری برای پوست نداره و بلکه خوب هم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بود 

البته پودر بچه رو شنیده بودم خصوصا واسه اصلاح کردن صورت

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اولی رو نمیدونم اما پودر بچه بسیاااااااار مضره واسه پوست 

مضر نیست عزیزم چون متخصص پودر بچه رو میده برای بدن بچه بدن نوزاد از پوست ما حساس تره این پودر بچه رو من از میکاپ ارتیس های معروف شنیدم ولی اولی عالیه

مورد اول رو چیزی نمیدونم اما اصلا از پودر بچه استفاده نکنید

تو خیلی از کشور ها استفاده از پودر بچه ممنوعه.به دلیل وجود آزبست و تالک در ترکیباتش.چند سال پیش روش زده بود که حاوی این مواد هست و برای تنفس خیلی مضره.

درباره این دو ماده تحقیق کنید لطفا.اکثرا میدونن که آزبست یه ماده شیمیایی است و باعث سرطان ریه یا تخریب ریه میشه.

موفق باشید

مضر نیست عزیزم چون متخصص پودر بچه رو میده برای بدن بچه بدن نوزاد از پوست ما حساس تره این پودر بچه رو ...

عزیزم روی پودر بچه نوشته تنفس نشه

به خاطر آزبست

و الان هیچ دکتری تایید نمیکنه چون شیمیایی است و باعث تخریب ریه میشه

قدیم هم روی صورت بچه رو پارچه مینداختن بعد پودر میزدن.تقریبا پانزده ساله که دیگه پماد استفاده میشه.

لطفا درباره ترکیبات پودر بچه یه سرچ کوچیک تو گوگل بکنید.

من ریه هام آسمی شده به خاطر استفاده روی صورت با اینکه ضرر رو نمیدونستم و اصلا تنفس نمیکردم😔

مضر نیست عزیزم چون متخصص پودر بچه رو میده برای بدن بچه بدن نوزاد از پوست ما حساس تره این پودر بچه رو ...

پودر بچه بسیار مضره عزیزم ، به خاطر اینکه اصلا نباید توی ریه بره ...

برای همینم اگ متخصص کودک بری و طرف بلد باشه ، حتما بهت توصیه میکنه ک موقع استفاده از پودر بچه مراقب باش ب صورتش نخوره اصلااا ...