2777
2789

من مدتیه برای موضوعی دعا میکنم و سعی میکنم بعضی ختم ها رو انجام بدم،

مثلا این ختمی که از شنبه شروع میشه تا آخر هفته هفت تا سوره قرآنه و هر روز یکیشون رو چهارده بار بخونیم. من اصلا وقتی دارم میخونم خب معنیش رو که نمیدونم همینجوری یه چیزی دارم میخونم بعد ممکنه حواسم پرت بشه همون موقع خوندن چیزاس دیگه میاد تو ذهنم و در کل امیدی به این ندارم که با این وضع قبول شه دعام، یا دعاهای دیگه که عربیشو میخونیم هم همینطور. تو دلم میگم من با زبون خودم، با اشک و التماس از خدا میخوام و میدونم که چی دارم میگم، جوابی نمیاد! حالا یه ساعته نشستم دارم این متن عربی رو با حواس پرتیای وسطش میخونم، اصلا دیگه جوابی نمیاد. نظر شمام همینه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه تلفنه که سریع جواب بیاد؟عزیزم اجابت بعضی دعاها طول میکشه

البته مسئله من الان جواب نیست. اصلا مورد قبول واقع شدنش هم برام سواله. فکر نمیکنم اصلا خدا این مدل دعا کردن رو قبول داشته باشه. میگه این دعات به درد عمه ت میخوره وقتی نمیفهمی چی داری میگی. حتما باید معنیش رو بدونیم و توجه کامل داشته باشیم. مثل وقتی که داریم از روی یه متن فارسی میخونیم و کاملا متوجهیم که چی داریم میخونیم...