2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنش کم نیس

تو هفته های اخر تقریبا هرهفته پونصد گرم وزنش اضافه میشه 

البته بیشتر به ژنتیک بچه داره

خیلی ازبچه ها باوزن 2700یاحتی کمتر بدنیا میان هیچ مشکلی هم ندارن

زایمان طبیعی تا سه و هفتصد راحته بستگی به لگن خودتون و ورزش،هایی که انجام دادی ،داره

32 هفتگی 1980 بود .

رشدش عالی بوده تو این چند هفته.

مال  منم ۳۲ هفته ۲ کیلو بود .

دعاکن تا ۳۵ هفته همینقدر رشد کنه چون سر بچه ی ا ولم به خاطر وزن کمش خیلی اذیت شدم.

شما چیز خاصی میخوری برای وزن گیریش؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

عزیزم سونو زیاد دقیق نیست بمن گفتن بچم تو ۳۸ هفتگی ۳۹۰۰ ولی ۳۵۰۰ اومد دنیا.ولی زیاد راه برو خیلی غذاهایی ک ب بچه وزن میده نخور

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
گفت خوبه اما خودم میگم اگر تا یک ماه دیگه هر هفته 500 گرم اضافه کنه میشه 3800 .😔

اره دیگه مخصوصا اگه طبیعی باشی سخت میشه 

من خودمم نگرانم که زایمانم سخت نباشه

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
32 هفتگی 1980 بود .

نه اصلا زیاد نیست

پسر من ۳۳ هقته ۲۷۰۰ بود نرمال بود

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....