2777
2789
عنوان

جهیزیه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 85 پست

خوب بود همه چیز. 

از عروسیت و لباس عروستم بگو . عکس لباس روی تنتم بزار ببینیم توی ماه پنج چه جوری بوده. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو عقد باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد بچم.خدا حفظش کنه کوچولوتو.خوشبخت باشی.الان یه دختر دوسال و نیم دارم یه کوچولوی دیگه هم باردارم

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
عکس العمل شوهرت چی بود؟؟؟

یکم اولش ناراحت شد چون خیلی کار داشتیم ! خونمونو توی 4 ماه داخلشو ساختیم! جهیزیه هم توی 4 ماه خریدیم! ولی خب دوس داشت نگهش دارم الانم خیلی خوشحاله

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
کل جهیزیت چقدر شد عزیزم

دقیق نمیدونم عزیزم چون بعضی تیکه ها با همسرم بوده

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻

عزیزم هم مبارکه جهیزیه خوشگلت باشه هم نی نیت.

خوشبخت باشید در کنار هم.خونت خیلی شیکه☺😍

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
دنیزجون مبارک باشه خیلی. ولی باید مواظب باشی چون خیلیا العان میان یه عالمه حرف بهت میزنن که پزه ودر ...

مرسی عزیزدلم💕💕😍😘

دقیق نمیدونم عزیزم چون بعضی تیکه ها با همسرم بوده

خونت چند متره دنيز جون؟ و كدوم شهري؟

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
منم تو عقد باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد بچم.خدا حفظش کنه کوچولوتو.خوشبخت باشی.الان یه دختر دوسال و ...

الهییی عزیزم. خدا حفظشون کنه برات گلم😍😘💓

خونت چند متره دنيز جون؟ و كدوم شهري؟

200 متر, مشهدم گلم