2777
2789

چندوقتشه؟؟؟

یه مامانه ۲۷ساله شادوشیطونم که سه تا زلزله ش دارن دیوونش میکنن😁😁😁😣😣😣😂😂😂😂😫😫😫                           الان دیگه یه مامانه ۳۱ساله ی افسرده و غمگین هستم که از همه چیز خسته شدم و به ته خط رسیدم ،دیگه با هیچ چیزی شاد نمیشم...کاش تموم میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه راه داری صبر کن تاهوا یکم خنکتر بشه

دقیقا مامان منم همیشه میگفت بچه رو یا تو بهار یا تو پاییز باید از شیر گرفت

یه مامانه ۲۷ساله شادوشیطونم که سه تا زلزله ش دارن دیوونش میکنن😁😁😁😣😣😣😂😂😂😂😫😫😫                           الان دیگه یه مامانه ۳۱ساله ی افسرده و غمگین هستم که از همه چیز خسته شدم و به ته خط رسیدم ،دیگه با هیچ چیزی شاد نمیشم...کاش تموم میشدم

ببین گلم اخر کتاب ریحانه بهشتی کااااامل توضیح داده من اون انار رو با وجود اینکه فصلش نبود و یک دونه ترشش رو پیدا کردم انجام دادم عااااالی بود الحمدلله با وجود اینکه خیلی وابسطه بود راحت ترکش کرد

سلام من دخترمو همجوره امتحان کردم خیلی سخت بود آخر سر یه رژقرمز زدم روشم دستمال کاغذی گذاشتم بعد چسب زدم هروقت اسم شیر میورد میگفتم ببین دیشب اومدی خوردی گاز گرفتی اینجوری شد دیگه ازسرش افتاد الانم بعضی وقتا میگه مامان  شستیش... رو بده بخورم دیگه 

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید

اول سعی کن شیر روزشو بگیری....با کلی خوردنی سیرش کن و با خونه مادر و مادرشوهر و پارک و اینا سرگرمش کن که هواسش پرت بشه 

بعد از حدود مثلا یه هفته که کلا شیر روزش قطع شد شبا بده کنار کس دیگه بخوابه و خودت جلو چشمش نباش تا بدقلقی نکنه

فقط یادت باشه توکل این پروسه باید بچه ت سیر باشه

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍
یک سال و دو ماه می‌خوام از الان حداقل کمش کنم که عادت کنه

وای نه

گناه داره

زوده

بذار توپاییز و زمستون

کلی وقت داری بعدم شیر گرفتن مث پوشک سخت و طولانی نیست

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍

عزیزم دوراهه یکی اینکه شیر روز رو کم.کنی وبه مدت یک ماهکامل بگیریش ویکی هم اینکه یکباره بگیری من خودم هر دوتا بچه امو یکباره گرفتم سر سینم چسب برق زدم  وکیک شیر هویج خریدم توی خونه هم مرتب غذا د ست میکردم وبراش وقت میذاشتم سیرش میکردم باید یک هفته کامل واقعا براش وقت بذاری البته من بچه هام اصلا شبا بیدار نشدنالحمدلله 

خدایا نظری شاید بشود فرجی