2777
2789

دختر خالم از خارجه اومده و فردا ناهار خونه اون یکی خواهرش دعوتیم..فردا شبم یه جنگ شادی بلیط گرفتن همه شون میخوان برن..خیلیییی دلم میخواد منم برم..به نظرتون برم یا بکپم تو خونه   

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی استراحت کردم تا گرفت به نظرم برو ولی به خودت فشار نیار

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
سلام میشه بپرسم انتقال به چه صورت انجام میشه؟

تخمک و اسپرم رو تو ازمایشگاه لقاح میدن بعد به داخل رحم منتقل میکنن 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

بمون خونه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
نرو عزیزم بمون خونه من دیروز آزمایش دادم انتقال جنین داشتم منفی شد

منم دفه قبل منفی شد..خیلیم استراحت کردم ولی همش استرس داشتم...گفتم شاید برا روحیم خوب باشه