2777
2789

من شش هفته بود سقط داشتم با قرص الان يه لخته ٢٠در ٢٠ دارم ودكترم رشت هست من بندرعباسم يه دكتر رفتم اينجا بهم قرص نميده ميگه بايد كورتاژ بشى حالا من چيكار كنم به نظر شما برم پيش يه دكتر ديگه بهم قرص ميده ؟ واينكه ماما هم ميتونه قرص بده يا فقط متخصص زنان ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

من دو بار سقط داشتم اولی منم شش هفتم بود ولی خودش سقط شد بدون قرص و دارو‌

اولش ازم چند تا لخته ی خیلی بزرگ افتاد بعدم یه چیز لوله مانند که یه چیزی مثل توپ کوچیک سفید بهش وصل بود.

بعدش که رفتم دکترم و سونو کرد گفت کاملا دفع شده.

سر دومی هم پنج هفتم بود که باز خودش سقط شد ایندفعه فقط یه لخته ی خیلی کوچیک دفع کردم که رفتم دکتر و گفت به اندازه چند میلیمتر لخته دارم که بهم قرص داد و بعد یک هفته که رفتم سونو گفت کاملا دفع شده و سر هر دو اصلا کارم به کورتاژ نرسید.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دکتر دیگه هم امتحان کن 

به نظرت دكتر ديگه بهم قرص ميده آخه زنگ زدم به دكتر خودم گفت بيا رشت بهت قرص ميدم دفع ميشه ولى نميدونم چرا اينجا دكترا رو قرص دادن مسكل دارن خيلى ناراحتم اصلا شرايط رشت رفتن رو هم ندارم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
به نظرت دكتر ديگه بهم قرص ميده آخه زنگ زدم به دكتر خودم گفت بيا رشت بهت قرص ميدم دفع ميشه ولى نميدون ...

خدایی راهتم خیلی دوره 

برو دکتر شرایط رو بگو اگه امکانش هس زنگ بزن ب دکترخودت 

گوشی رو بده ب اینکی دکتره توجیه ش کنه

من دو بار سقط داشتم اولی منم شش هفتم بود ولی خودش سقط شد بدون قرص و دارو‌ اولش ازم چند تا لخته ی خی ...

قبل از اينكه قرص رو مصرف كنى لكه بينى داشتى من اصلا لكه بينى هيچى ندارم منظورم دومين بار كه قرص استفاده كردى رو ميگم ؟

خدایی راهتم خیلی دوره  برو دکتر شرایط رو بگو اگه امکانش هس زنگ بزن ب دکترخودت  گوشی رو ب ...

دكتراى امروزى از دهن فيل افتادن قبول نميكنن صحبت كنن 

حتما یه دکتر دیگه برو،اگه چیزی مونده باشه قرص بهت میده که کامل دفع بشه.

به نظر شما ماما هم اين قرص رو مينويسه يا فقط متخصص بايد برم ؟

قبل از اينكه قرص رو مصرف كنى لكه بينى داشتى من اصلا لكه بينى هيچى ندارم منظورم دومين بار كه قرص استف ...

از اول بارداریم لکه بینی که داشتم ولی سر دوی که بهم قرص داد خودم خونریزی کرده بودم سقط شده بود ولی کامل سقط نشده بود.آره وقتی رفتم پیش دکترم لکه بینی داشتم ولی خیلی خیلی کم بود قرص و که شروع کردم باز خونریزی کردم و باقی موندش دفع شد

از اول بارداریم لکه بینی که داشتم ولی سر دوی که بهم قرص داد خودم خونریزی کرده بودم سقط شده بود ولی ک ...

من اصلا لكه بينى ندارم يعنى با اين قرص باز ميشه خونريزى ميكنم ؟

به نظر شما ماما هم اين قرص رو مينويسه يا فقط متخصص بايد برم ؟

آره ماما هم مینویسه ولی قبلش فکر کنم ازت سونوگرافی بخواد که مطمئن بشه دیگه باردار نیستی.

آره احتمال زیاد باز میشی چون قرص قوییه

شش هفته هم هنوز خیلی کوچیکه نگران نباش

آره ماما هم مینویسه ولی قبلش فکر کنم ازت سونوگرافی بخواد که مطمئن بشه دیگه باردار نیستی. آره احتمال ...

خيلى ممنونم عزيزم 😍