سلام.من توی چشمم در قسمت سفیدی یه خال قهوه ای دارم از بچگی بوده ولی حس میکنم یه کم پررنگ تر شده.کسی هست که ازین خالا داشته باشه؟ دوس دارم برش دارم ولی میترسم جاش بمونه یا بدتر ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
[QUOTE=65411233]برادرشوهر منم داره ، خوشگله[/QUOTE من که حس خوشگلی ندارم باهاش بیشتر رو مخمه 😢
چقد حساسی باووو
خدااروشکرکن که سالمی
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
آره میدونم باید خدا رو شکر کنم اصلا چشمم هیچ مشکلی نداره ضعیفم نیست فقط این خاله چون بزرگه ظاهرش یه جوریه.از بس بد نگام کردن از فکرش در نمیام ولی بازم خدا رو شکر
آره میدونم باید خدا رو شکر کنم اصلا چشمم هیچ مشکلی نداره ضعیفم نیست فقط این خاله چون بزرگه ظاهرش یه ...
عزیزم اعتمادبه نفس توببربالا
چشم جای حساسیه،مبادابه فکردستکاری کردنش بیوفتی
برو پیش فوق تخصص چشم تخصص هم نه فقط فوق راحت برش میداره عمل ...
هزینه شو می دونی؟
لکه ی قرمز و خون چی؟
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....