2777
2789
منم تو عقد مادرشوهرم ديدم يبار بند سوتينشو داد شوهرم بست من پريدم رفتم به شوهرم گفتم زشتههههه تو برو ...

واییییی ی ی😂😂😂😲😲چه مادرایی

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

من اوایل ازدواج حساس بودم ناراحت میشدم خواهر همسرم کم و کوتاه میپوشید الان با مایو هم بیاد برام فرقی نمیکنه به خودش ربط داره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو عقد مادرشوهرم ديدم يبار بند سوتينشو داد شوهرم بست من پريدم رفتم به شوهرم گفتم زشتههههه تو برو ...

نه بابا چه چیزی داشته میبسته اونم ازین سوتینای مادام😅

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
آخر همه تاپیکا با هر موضوعی به خانواده شوهر میرسه😂😂😂🤣🤣

😐 😂😂

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

انقدر که تو سرمون کردن مردا به چشمشونن اینجوری فکر میکنیم نه بابا اونام درکی از مادر و خواهر و خاله و عمه و محارم دارن

من اوایل ازدواج حساس بودم ناراحت میشدم خواهر همسرم کم و کوتاه میپوشید الان با مایو هم بیاد برام فرقی ...

ب نظر من بستگی ب شوهر داره.اگ نگا نکنه ادم حساس نمیشه☺

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
وای از وقتی اینجا اومدم میبینم که نسبت به خیلیا مشکلاتم خیلی کمتره و خوشبختم و قدر شوهرمو و خانواده ...

مشهدی گلم😍😊

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

😂فک کنم حرفه ایه دیگه الان تو این کار ..

شوهرمن تازه بعد 3 یا 4سال یاد گرفته سوتین باز کنه یا ببنده

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
😂فک کنم حرفه ایه دیگه الان تو این کار .. شوهرمن تازه بعد 3 یا 4سال یاد گرفته سوتین باز کنه یا ببند ...

😂😂 چ خوب من همیشه دوس دارم شوهرم همه چیو با خودم یاد بگیره و تجربه کنه😁 حتی کارای خاک بر سری😑

من اوایل ازدواج حساس بودم ناراحت میشدم خواهر همسرم کم و کوتاه میپوشید الان با مایو هم بیاد برام فرقی ...

منم همينجورم ميگم به من چه خودشون ميدونن

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
😂فک کنم حرفه ایه دیگه الان تو این کار .. شوهرمن تازه بعد 3 یا 4سال یاد گرفته سوتین باز کنه یا ببند ...

بلد نبود بيچاره نميدونم اونروز جلو من ميخاست گربه رو دم حجبه بكشه مادرشوهرم

ولي من زياد برام مهم نيس بلاخره مادرشه

ولي اين خاهرا بعضياشون پروان

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍