2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم كللي دروغ گفته از دهن من

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 67 پست
اميدوارم بهتر بشه اينا كه الان انگار طلب دارن  اينقدر  شوهرم بهشون ميرسيده كه انگار الان ...

خب برنامه ضبط صدا نصب کن ببین چی میگه بهش😃

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم چی میگی.همش تقصیره شوهرامونه ک رو میده بهشون.شوهرمن مغازه داره با شوهرخواهرش شریکه.اونا ...

وااي

از وقتي اينا اومدن گرگان ما تنها يه ابميوه نرفتيم بخوريم همش اويزون بودن همشششششششش

البته شوهره من ز ميزنه بيايد بريم  انگار اين بابا يا قيم اوناس احساس مسئوووليت كه نگووو 

الان از بعده دعوا هفته اي يك بار ميديديم همو كه من محل نميدادم ديگه به خواهرش كه ديگه همونم نمياد خداروشكر 

شوهرم منو ميبرد كه اشتي كنم 

منم عمرااااا 

همينجوري بهتره دوري و دوستي

وااي از وقتي اينا اومدن گرگان ما تنها يه ابميوه نرفتيم بخوريم همش اويزون بودن همشششششششش البته شوه ...

اره بخدا دوری ودوستی سروگوشت خوابه خوابه.سعی کن یواش یواش شوهرتم نذاری بره

خب برنامه ضبط صدا نصب کن ببین چی میگه بهش😃

فكر ميكني چي ميگه !؟ حرفاي خاله زنكي ازينور اونور از مادر شوهرش از شوهرش از بچه اش 

من اونو خوب شناختم كللا روانيه 

واقعا فكر كنم مريضه يك ماجراهايي واسه من از پدرشوهرش اينا ميگف انگار فيلم سينمايي بوده 

زنيكه بيشعور شبه يلدايي من كنار دختر خالم اومد نشت كه ٨ ماهش بود گفت دوست من بچه اس ٧ ماهگي مرده تو شكمش تا يه مدت اصلا نفميده

خالا من بهش گفته بودم دختر خالم خيلي استرسيه طفلي 

زنيكه رواني 

عزیزم الان یه دونه برادرمن یکساله بزور با یه دونه خواهرش حرف میزنه،نزدیکم هستیم به هم.عیبی نداره خدا ...

خدا این برادرا رو به راه راست هدایت کنه ما که کاری به زناشون نداریم خودشون یه پیام بدن  یه حالی احوالی

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
فكر ميكني چي ميگه !؟ حرفاي خاله زنكي ازينور اونور از مادر شوهرش از شوهرش از بچه اش  من اونو خو ...

واااااای روانی ای چه حرفی بوده ب زن حامله زده

واااااای روانی ای چه حرفی بوده ب زن حامله زده

بعد تازه دفه اول بود بعد عقد دخترخالمو ميديد 

برداشته گفته شوهرم با بچه ام مثه دشمنه انگار كه دشمنشو ديده نميدونم چرا اينجوريه

با اينكه شوهرش بيشتر به بچهه كه ٣ سالشه ميرسه تا اين 

بعد تازه دفه اول بود بعد عقد دخترخالمو ميديد  برداشته گفته شوهرم با بچه ام مثه دشمنه انگار كه ...

این میخاد همه بهش توجه کنن دست خودشم نیس.میخاد بگه شوهرم بده خونوادش بیشتر برن سمتش

همينكارو ميخوام بكنم  لامصب دوران عقد ادم رو هواس نه اينوريه نه اونوري

منم دوران عقد خیلی باهاشون مچ بودم بدون هم جایی نمیرفتیم اولای عروسیمم بدون من هیجا نمیرفتم عفریته خانم از حسادتش کاری کرد حالا همه جا بااون میرن بعد میگن مهسا نفهمه

این میخاد همه بهش توجه کنن دست خودشم نیس.میخاد بگه شوهرم بده خونوادش بیشتر برن سمتش

اره افرييين

به من ميگف شوهرم خرجي نميده نه من نه بچه ام هيچي نميخره واسمون همش ميگه از پوله خودت بخر 

از اون شخصيتاس كه ترحم ميخره واسه خودش 

كه توجه همه و به خودش داشته باشه 

منم ساده و احمق همش بهش محبت ميكردم هي به شوهرم ميگفتم هواي خواهرتو داشته باش

نگو داشته نقشه ميكشيده منو دك كنه 

هيييي 

خدا جوابشو بده دل من كه خيلي شكست

منم دوران عقد خیلی باهاشون مچ بودم بدون هم جایی نمیرفتیم اولای عروسیمم بدون من هیجا نمیرفتم عفریته خ ...

اينام خيلي پنهون كاري دارن 

شوهرم زنگاشو به مامان و باباش و خواهرش بيرون ميزنه 

كه من نفهمم 

درك نميكنم اين چيزارو 

اره افرييين به من ميگف شوهرم خرجي نميده نه من نه بچه ام هيچي نميخره واسمون همش ميگه از پوله خودت بخ ...

واااای این کپی جاری منه بخدا.اومد خونمون کیف پولشو باز کرد گفت نگاه من هیچی پول تو کیفم نیس پول پسرم برداشتم اومدم بااتوبوس تااینجا ک باهم حرف بزنیم بهش گفتم هروقت لازم داشتی بخودم بگو هرچی هم خاسی بگو خودم میخرم برات.بعد ب برادرشوهرمم ک مجرده گفته بود شوهرم پول نمیده هیچی نمیخره برامون ک اونم دلش بسوزه پولش بده.بعد رفت ب خونواده شوهرم گفت مهسا بهم‌گفته ماپول داریم شما ندارید بعد ازاون شوهرش ماشین گذاشت زیرپاش کارت بانکیشم داد دسش هردفه هم یه دست مانتوشلوار تنشه.منم گفتم ایشالا ک همیشه همیجور دستت پروپیمون باشه وای امیدوارم خداجوتبت بده

اينام خيلي پنهون كاري دارن  شوهرم زنگاشو به مامان و باباش و خواهرش بيرون ميزنه  كه من نف ...

چون اونا بهش میگن زنت نفهمه.بعضی چیزا یهو ازدهنشون درمیره بعد خودشون وامیرن