2777
2789
عنوان

کوچیک کردن شکم

530 بازدید | 29 پست

خانما من شکمم خیلی بزرگه هرکس منو میبینه فکر میکنه باردارم.چیکار کنم شکمم تخت بشه؟کسانی که شکم بزرگ داشتن چه جوری شکم هاشون رو کوچیک کردن؟

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

غذات چطوره ؟ ورزش میکنی؟

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

طناب زدن و پیاده روی و مصرف غذاهای کم چرب و مصرف سبزیجات با فیبر بالا و مصرف غذاهای کم کالری و با نشاسته کم کمک میکنه هم چنین بذر کتان و چای سبز به ویژه بذر کتان که موجب کوچک شدن شکم میشود 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نون سفید و برنج سفید آفت شکمه

برنج قهوه ای بخور

نون بار آرد سبوس دار اما کم نه زیاد

شیرینی و نوشابه سس و...چربی و سرخ کردنی فاجعه چاق میکنن

زمان بر هست اما بعد 5 یا 6 ماه تغییر رو حس میکنی

شکم بزرگ زشته بابا

درست کن میشه راه داره

ورزش هم بکن

طناب زدن و پیاده روی و مصرف غذاهای کم چرب و مصرف سبزیجات با فیبر بالا و مصرف غذاهای کم کالری و با نش ...

بذر کتان باعث لاغر شدن کل بدن میشه نه؟ من می خوام فقط شکمم کوچیک بشه برا من خوبه؟

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

اینایی که میگید برنج و نون کامل حذف بشه میشه بگید چه جوری تغذیه کنیم من از برنج میگذرم اما نون خونم بشه نهههه آخه اگه نخورم همش گشنم میشه ریزه خواری میکنم نونم در حد دو کف دست سیر میشم

بذر کتان باعث لاغر شدن کل بدن میشه نه؟ من می خوام فقط شکمم کوچیک بشه برا من خوبه؟

نمیدونم عزیزم چای سبز برای لاغری کل بدن هست بذر کتان رو نمیدونم 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.
نون و برنج رو حذف کنید. شام نخورید. پیاده روی کنید

اتفاقا الان به این نتیجه رسیدندکه شام باید خوردولی زودترازساعت ۸واگه قراره وعده ای راحذف یاسبک کرداون نهاره .چیزی که خداباروزه برای مردم درنظرگرفته

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

من م همسرم شکم داره چون اداره میشینه ومیاد خونه میخابه ومیخوره

منم بااینکه وزنم 66 قدم 173

اما شکم دارم ی کوچولو

منم همش میشینم روزی 9ساعت میشینم

اما نمیدونمممممم چیکارکنم شکم بره

اخه چی بخوریم

گشنه تشنه میاییم حمله ب برنج میکنیم والا   

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...

اینجور تایپیک ها بجا اینکه استقبال بشه و ی نتیجه گیری بشه

متاسفانه همینطور میمونه 

هیچ کسم چیزی نمیگه

اما تایپیک خیانت و خاله زنک بازی واینا 

خیلییییییی استقبال شدید میشه واینا 

چرااااااااااااا

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...