2777
2789
عزیزممممم :-(  الان چی شد ؟ زایمان کردی یعنی ؟ خدا می دونه چه قدر تو فکرت بودم

بعد از کلی درد و رنج نینئم رفت😢😢😢

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگردم  باورت نمی شه چه قدر بهت فکر می کردم . بمیرم . ببین اصلا نریز تو خودت گریه کن فریاد بزن ...

ممنونم عزیزم 

نمیدونی چه شرایط سختی دارم چقدر داغونم 😢😢😢

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
می فهمم منم وقتی سقط,کردم خیلی داغون بودم . 

الهیییی😢😢😢

چندوقتتون بود مشکلت چی بود؟😭😭

من اول ماه ۶بودم ، دقیقا ۲۴ هفته و ۴ روز  یعنی بهت ختم بارداری دادن ؟؟؟؟  انشاالله که خد ...

تکرار کردن ، یه ماهه همش سونو و دکتر هستم ، هفته قبل قرار شد برم سقط ، نمیدونم حکمت خدا چیه ،، رفتم دکتر گفت برو یه سونوگرافی که معرفی میکنم بهت بگو سونو کنه ببینه مشکل داره بنویسه وب دور جنینت کمه ، من با همون سونو کارتو توو بیمارستان راه میندازم ، رفتم سونو گفت مشکلی نداره ، چون یه ماه بود همش استرس داشتم و توو دکتر بودم ، یه دفعه انرژیم ته کشید دیگه نرفتم دنبالش ، حالا امروز دوباره قراره برم یه دکتر دیگه نظرشو بدونم اگه نظرش همون بود دیگه باید برم سقط ، 

بندرت دکترها نظر همو قبول دارن و بندرت سونوگرافیها کار یکی دیگه رو میپسندن ،، هر کسی گفته و تشخیص خودشو قبول داره فقط ،،، بهم ۲ تا سونو گفتن مشکلی نداره ، ۲ تا دکتر گفتن مشکل داره ،، 

تکرار کردن ، یه ماهه همش سونو و دکتر هستم ، هفته قبل قرار شد برم سقط ، نمیدونم حکمت خدا چیه ،، رفتم ...

انشاالله که به حق قرآن مشکل نداره نی نیت

وای منتظرم بری دکتر و بیای و خبر بدی که جوجوت سالمه انشاالله

کدوم شهری گلم ؟؟؟؟ تهرانی؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
انشاالله که به حق قرآن مشکل نداره نی نیت وای منتظرم بری دکتر و بیای و خبر بدی که جوجوت سالمه انشاال ...

بله تهرانم ،، دیگه خسته شدم ، من کلا ستراحت مطلق بودم ،۵ ماه بغیر دکتر از خونه نرفتم بیرون ، کلی پول خرج کردم ، آی وی اف کردم ،،، الان که ۳ ماه مونده باید برم سقط کنم ،،، نمیدونم فقط امیدوارم دیگه خدا بیشتر از این سختی نده بهم ،،، اگه مشکلی داره همین الان مشخص بشه انشالا ،،، ممنون از دعای خوبت ، ایشالا شما هم سال بعد ۲ تا نی نی خوشگل و سالم بغل بگیری و ایشالا بارداری بعدیت بی دردسر باشه

بله تهرانم ،، دیگه خسته شدم ، من کلا ستراحت مطلق بودم ،۵ ماه بغیر دکتر از خونه نرفتم بیرون ، کلی پول ...

ممنون عشقم ولی احساس می کنم امروز حتما خوشحال بر می گردی 

یه سون هست واقعا دقیقه ، دکتر قاضی زاده ، بیماراش رو میفرسته ، سونوگرافی نرگس ، دکتر افسانه واسعی تو بلوار کشاورز یکی دیگه هم هست که کارش حرف نداره ، آقای دکتر رمضان زاده تو میدان توحید اگه خواستی برو پیششون واقعا کارشون دقیقه 

انشاالله که خوشحال بر می گردی و کوچولوت سالمه سالمه 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚