2777
2789
سزارین یک شب معمولا نگه میدارن بعد بچه کوچیک رو تو بیمارستان حتی خصوصی نمیزارن بمونه خود بچه هم خسته ...

حتی اگه یکی هیچکس را نداشته باشه خوب تکلیف بچه اش چی میشه تو خیابون که نمیشه بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه یکی هیچکس را نداشته باشه خوب تکلیف بچه اش چی میشه تو خیابون که نمیشه بمونه

با بیمارستان هماهنگ کن شاید بزارن ببری ولی خوب مشکله اون موقع درد داری باید به اون نینی شیر بدی حواست هم به بچه بزرگه باشه که خیلی حساسم میشه

عزیزم مشکلتون‌چیه از خودته یا شوهرت

تنبلی تخمدان دارم ، همسرم قبلا ۳۰ درصد ضعیف بود که الان خوب شده البته واریکوسل داره 

۲

باژ تا حالا باردار شدم ، یکیشو تو ۲۴ هفته از دست دادم ، یکیشم تو ۱۱ هفته بود ولی تا ۶هفته رشد کرده بود

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
40

ایشالا بزرگترشو میخری من سه سال تو خونه ۳۵ متری زندگی کردم والا از حالا خیلی خوشبخت تر بودم

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خوب نمیشد امپول بزنی بچتو نگه داری یا اینکه استراحت مطلق بهت نداد 

من کیسه آبم پاره شد بچه به خشکی افتاد 

همشم تقصیر دکتر احمقم بود که باید سرکلاژم می کرد و نکرد ، هربار ازش طول سرویکسمو می پرسیدم می گفت دفعه بعد الان خوبه وقتی کیسه آبم پاره شد حتی بالاسرم نیومد ، جوری حرف زده بود بیمارستانی که خودش بود پذیرشم نکردن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚