2777
2789
عنوان

چقدر امید به زندگی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا منم به خاطر بچم میترسم. باشه اینم امتحان میکنم. شما دونه روی لوزتون بود؟

آره عزیزم،  ته گلوم  چندتا بود    درد خیییییلی بدی هم داشت،  پنی سیلین چند دوره  تزریقی داشتم.   حالا امتحان کن   انشالله که جواب میده.

ببخشید استارتر عزیز   تو تاپیکتون موضوع دیگه گفتم😍🙈  نگران بودن  خواستم  کمکی کرده باشم😍😍

ببخشید چون میدونم شما دکترید بپرسم ازتون. میدونید دلیل اینکه یه دونه سفید توی گلوم زده چی میتونه باش ...

نگران نباش 

نديده بهت ميگم هرچي هست سرطان نيست 

گاهي ترشحات توي حفرات لوزه جمع ميشه ، با يه سواب شايد بشه جداش كرد 

اگه تورم و قرمزي همراهش نيست به دونه سفيد كه تغيير هم نكرده باشه اهميت خاصي نداره 

در کل فکر این چیزا رو نکنید سیاست خیلی خیلی پیچیده ست و دنیا در حال تغییر 

شما فیلمای دهه 70ببین تو فیلما میرن ی چیزی بخرن میگن روز به روز داره گرون میشه 

بحث ازدواج میشه میگن جوونا با ما فرق دارن 

بحث بچه میشه میگن بچه ها خیلی باهوش ن و .

چیزایی که الان پدر مادرهای ما به ما میگن و ما به بچه ها و همچنان این دنیا ادامه داره 

از پیج chichak28 دیدن کنید پشیمون نمیشید 
یعنی چی؟

یک نوع بیماری عفونیه.

علامتش هم همین نقاط سفید رنگه که ته گلو دیده میشه.

بعدا زیاد میشه.

خیلی دردناکه.

خیلی هم دیر خوب میشه.

دارو اصلا نداره.

فقط باید بذاری دوره ش طی بشه.

واگیردار هم هست.

درد خیلیییی بدی داره.

فعلا ظروف غذات رو از بقیه اعضای خانواده جدا کن.

نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
نگران نباش  نديده بهت ميگم هرچي هست سرطان نيست  گاهي ترشحات توي حفرات لوزه جمع ميشه ، با ...

دکتر گفت شبیه کیسته ولی گفت تا ۱ماه اگه نرفت بیا. اخه معدمم درد میکنه حس میکنم میخوام بمیرم...

من چند وقته یه دونه سفید زده تو گلوم حس میکنم سرطانه. رفتم دکتر دارو داده گفته اگه خوب نشد باز بیا خ ...

خیر عزیزم غصه نخور مطمئنم که چیزی نیست

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
یک نوع بیماری عفونیه. علامتش هم همین نقاط سفید رنگه که ته گلو دیده میشه. بعدا زیاد میشه. خیلی درد ...

من فقط ۱دونه زدم روی لوزه سمت چپم. واگیرم نداره چون خیلی پسرمو بوس میکنم چیزیش نشده خداروشکر

دکتر گفت شبیه کیسته ولی گفت تا ۱ماه اگه نرفت بیا. اخه معدمم درد میکنه حس میکنم میخوام بمیرم...

شوهر من هر چی دکتر رفت نفهمیدن.

احمقها میگفتن دیفتری گرفتی.

اخر سر یک پزشک متخصص داخلی فهمید.

اون موقع کبد و طحال شوهرمم بخاطر بیماری بزرگ شده بود.

دکتر گفت درمانش فقط و فقط استراحته و خوردن مایعات گرم و مقوی.

نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.