2777
2789
عنوان

چقدر امید به زندگی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکر رو میکنم ولی بقیه میگن الکی خوشی😄😄😄😄😄 ولی باز نظر من همونه.😉

بنظرم تمام این سختیها واسع یک شروع خوب لازمه.

انشالله حدس من و شما درست از آب در بیاد🙏

نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
من چند وقته یه دونه سفید زده تو گلوم حس میکنم سرطانه. رفتم دکتر دارو داده گفته اگه خوب نشد باز بیا خ ...

لطفا کللیپ های جول اوستین رو گوش بده یا کتابهای صوتیش رو یا برو توی کانال کلیپهای انگیزشی اونجاهست

من چند وقته یه دونه سفید زده تو گلوم حس میکنم سرطانه. رفتم دکتر دارو داده گفته اگه خوب نشد باز بیا خ ...

شاید منونکلئوزه؟

نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

نه عزیزم این چه فکریه!    من نزدیک ۹ ماه درگیر  این دونه های  سفید بودم   یه دونه نه  زیاااد،   کلی آنتی بیوتیک مصرف کردم   آخرش دکتر گفت  باید نمونه برداری کنی   ازترس مُردم    فقط بخاطر بچه م😣  تا اینکه  یکی گفت  دود عنبر نسا  بده    دو بار این کارو   کردم   خوووب خووب شد،   در کنارش  بعد هر غذا  آب نمک غرغره کن   تا چیزی پشت حلقت نمونه.

تجربه اينهمه  سال زندگي كردن تو اين جامعه منو يه ادم كاملا منفي كرده  هميشه بدتر شده ...

ببخشید چون میدونم شما دکترید بپرسم ازتون. میدونید دلیل اینکه یه دونه سفید توی گلوم زده چی میتونه باشه؟ دردم میکنه حدود ۱ماهه

اگه مردم خودشون به همدیگه رحم کنن همه چی درست میشه الان گرونی ها بیشترش مقصرش مردمن وقتی چیزی قیمتش میره بالا بیشتر حجوم میارن میخرنش دست از این حرص زدنها بردارن اوضاع بهتر میشه

من خیلی امید به زندگی دارم چون بچه م ندارم حالم خیلی بد نیست کلابه مشکلات زندگی فکر نمیکنم چون روزی 6ساعت در روز مطالعه دارم 4درسی 2ساعت آزاد و یا بجاش میخوابم و چشمام میبندم به هدفام فکر میکنم 

الان ارزوم بچه ست اما هدفم نیست 

و تو 27سالگی تجربه 40ساله دارم و امید و شادی و انرژی و سر زندگی 17سالگی 

از پیج chichak28 دیدن کنید پشیمون نمیشید