2777
2789

امروز یکی اینجا تاپیک زاده بود که جهازشو چیده و گفته بود که خونه رو هم خودش خریده کلی کاربرها جنگ و دعوا و حرفهای بد بهم زده بودن یکی گفته بود ای چرا مردها رو پر رو میکنید یکی به اون یکی گفته بود لابد خودت به طمع پول مرد باهاش ازدواج میکتی بابا هر کسی دوست داره یک جور زندگی کنه چرا انقدر نظراتتون رو به بقیه تحمیل میکنید نه کسی که میخره کارش غلط هست نه کسی که نخریده هر کس راه روشی داره تو زندگی،نه تو ایران تو دنیا هم هست این چیزها داشتم زندگی ولیعهد سوئد رو میخوندم (ولیعهد سوئد یک خانم هست چون طبق کشور قانون سوئد بچه اول چه پسر چه دختر ولیعهد میشه و فرقی بین پسر دختر نیست این خانم ملکه کسور سوئد میشه و الان هم تو کاخ سلطنتی زندگی میکنه)که شوهرش یک مربی بدنسازی معمولی بوده و خانوادشو تو روستا زندگی میکردن با این خانم ولیعهد اسنا میشه و ازدواج میکنه و الان تو کاخ سلطنتی با زنش زندگی میکنه و بودجه سلطنتی میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والااا ،قربون آدم چیز فهم 😁😁

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 

هر فردی ممکنه دلش بخواد با کسی بالاتر یا پایین تر از نظر مالی از خودش ازدواج کنه این دیگه شخصیه انقدر دعوا و جدل نداره مخصوصا وقتی کسی همه جوره تامین مالی هست خودش، ممکنه برای تو انتخپاب همسر زیاد معیار مالی رو سخت نگیره

اخه ما فضول انتخابای مردمیم 😏

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
پادشاهی تشریفاتی دارن ولی بله هست

خیلی عجیب بود برام

لازم شد یه جستجویی تو گوگل بکنم ببینم دیگه کجاها برتری خون و نژاد دارن و به حکم فرزند کسی بودن این حق رو برای خودشون قائل میشن که حاکم بقیه باشند!

ممنون ازت 

اخه ما فضول انتخابای مردمیم 😏

همینو بگو به خدا با مرد پولدار تر از خودت ازدواج کنی میگن چشمم به پول مردس با مرده کم پول تر از خودت ازدواج کنی میگن داماد سرخونس بابا شما چیکار به انتخواب مردم دارید بر فرض اصلا داماد سر خونه مهم اینه با هم خوشن اگر البته شماها انقدر بد نگید زنشو سرد نکنید به بنده خدا😏

چون اون خانوم دروغگو بود عکساش چننند ماه پیش تو نت بود بازم اون میگفت تازه چیدم خونم باباش خربده😏

کدوم سایت دیدی عکسا رو یادت هست ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خیلی عجیب بود برام لازم شد یه جستجویی تو گوگل بکنم ببینم دیگه کجاها برتری خون و نژاد دارن و به حکم ...

تو‌کشور های اروپایی انگلیس سوئد هلند دانمارک و موناکو اسپانیا بلژیک رو مطمئنم بقیه رو نمیدونم

چون اون خانوم دروغگو بود عکساش چننند ماه پیش تو نت بود بازم اون میگفت تازه چیدم خونم باباش خربده😏

من به اون خانم کاری ندارم کلیت قضیه رو گفتم که اینهمه کاربرها به هم بد بیراه گفتن سر این مسئله

تو‌کشور های اروپایی انگلیس سوئد هلند دانمارک و موناکو اسپانیا بلژیک رو مطمئنم بقیه رو نمیدونم

فقط انگلیس رو میدونستم و اینکه فکر میکردم نهایت دو سه تا کشور اینطوری هستن

چقدر زیادن

چقدر عجیب

ولی هرگز در مورد سوئد چنین تصوری نداشتم