2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینی چی بهش میسازه.هرچقدر بگیری بازم کمه و از سایزش نمیتونی مطمئن باشی که چه مدت سایزش اندازشه و بعد تغییر میکنه. اخرش که نمیتونی خونتو پر پوشک کنی.گرونم بشه مجبوری بخری

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مولفیکس خوبه.

از هر سایزش چند بسته ای بخر، حالا اگه خواستی، البته یادم نمیاد که اینا تاریخ انقضا داره یا نه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

نایلون +پارچه نخی =پوشک مامان دوز مقرون بصرفه 😆😆😆😆😆

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

چکاریه اومدیم و حساسیت داشت میمونه رو دستت 

آرزو کن،گوش های خدا پر است از آرزو،و دست هایش پر از معجزه،شاید بزرگترین آرزوی تو،کوچکترین معجزه ی خدا باشد، خدایا معجزه ات را میخواهم ... 

من مای بی بی بزرگ رو میخریدم 19 تومن الان شده 25 تومن. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

يعني يه چيزي بخرم ممكنه حساسيت نشون بدع؟

اره من مولفیکس میبستم بعد یه مدت دون دون شد مای بی بی گرفتم

مولفیکس بخر یه بسته شماره 1بعدا دنیا اومد اگه براش خوب بود زیاد بخر

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود