2777
2789
عنوان

بیاین😓 چجوری برنجو بپزم؟؟؟

174 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

من فردا خونه مادر شوهرمم اونام نیستن مسافرتن شوهرم میگه غذا بزار ک دو سه ماه دیگ میخایم بریم خونه خودمون بلد باشی گف مرغ سخاری میگیرم از بیرون تو برنجشو بزار حالا چیکار کنم استرس دارم یبار ماه پیش گزاشتم مامانم اینا مسافرت بودن بد شد. بیاین طرز پختشو بگین .(کته نمیخام)

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلوپز ندارن؟؟ برنج بریز آب بریز روغن بریز دو شاخه رو بزن به پریز😂😂

خوب میشن؟؟؟؟کته نشه باز

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  

یا خدا برنج یاد نداری دو سه ماه دیگه بعد ازدواجت چی میخورین😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
یا خدا برنج یاد نداری دو سه ماه دیگه بعد ازدواجت چی میخورین😐

الان شوهرم خودش واس خودش تخم مرغ گزاش.چیکار کنم خب دارم کم کم یاد میگیرم

عزیزم اول برنجتو خیس کن با اب گرم کمی هم نمک بریز توش,بعد بزار چند ساعت بمونه بعداز اون قابلمه رو روی شعله بزار تا جوش بیاد باز کمی نمک بریز تو قابلمه مزه شو بچش ببین شور نشده باشه بعد وقتی اب جوش اومد برنجتو بریز توش اگه برنجت ایرانی باشه باید کمی زنده برداریش بعد ابکشش کن ,کمی تو قابلمه روغن بریز و نون یا سیب زمینی واسه ته دیگش بزار بعد برنج از تو ابکش بریز توش و دمکنی هم بزار و زیرشو کم کن تا دم بکشه وبعد از اینکه بخار کرد کمی اب روغن بریز دورش 

دلم تنگه خانه ی پدریه😭

عزیزم این اتفاق واسه منم افتاد. من یادم رفت برنج رو خیس بدم😁😁 برنج رو چند ساعت خیس کن تو آب بعد آب بذار جوش بیاد . جوش آمد نمک بزن و بعدش برنج خیس  خورده رو بریز توش نمک بزن و ..... چک کن که نرم شه

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
بايد يكم اب بريزي ،بزاري جوش بياد،نمكم بزني،بعد كه يكم جوش خورد بايد تست كني نرمي وسفتيشو و بريزي تو ...

خب باید در چ حال باشن دونه هایه برنج؟؟؟؟دفه پیش برنجم وسط دون برنج خام بود اطرافش خمیر