عزیزم اول برنجتو خیس کن با اب گرم کمی هم نمک بریز توش,بعد بزار چند ساعت بمونه بعداز اون قابلمه رو روی شعله بزار تا جوش بیاد باز کمی نمک بریز تو قابلمه مزه شو بچش ببین شور نشده باشه بعد وقتی اب جوش اومد برنجتو بریز توش اگه برنجت ایرانی باشه باید کمی زنده برداریش بعد ابکشش کن ,کمی تو قابلمه روغن بریز و نون یا سیب زمینی واسه ته دیگش بزار بعد برنج از تو ابکش بریز توش و دمکنی هم بزار و زیرشو کم کن تا دم بکشه وبعد از اینکه بخار کرد کمی اب روغن بریز دورش