2777
2789
عنوان

بیاین😓 چجوری برنجو بپزم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست

برنج و چندساعت قبل بزار تو آب و نمک بمونه آب و بزار بجوشه جوش اومد آب برنجی ک توش نمک ریختی و بریز دور برنج و بزار بریز تو قابلمه پنج دقیقه بعد یه دونه بردار تو دستت له کن یکم ک توش خام بود آبکش کن یکم مزه کن اگه نمکش زیاد بود برنج و بشور بریز تو قابلمه یکم آب بریز درش و بزار زیرشم کم کن بزار دم بکشه میتونی قبل اینکه برنج و بریزی تو آب جوش یکم آبلیمو خیلی کم بریزی برنجت شفته نمیشه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
عزیزم این اتفاق واسه منم افتاد. من یادم رفت برنج رو خیس بدم😁😁 برنج رو چند ساعت خیس کن تو آب بعد آب ...

من همین نرمی سفتیش موندم .نمیدونم دقیق کی برش دارم از جوش

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۹.خب تا حالا درست نکردم

عزیزم نگاه برنجا رو بشور دو بار یا سه بار بعد ابشون رو خالی کن بعد نگاه ب اندازه ی بند انگشت اب بیاد رو برنج تو قابلمه اب بریز بزار روگاز نمک  بریز بعد که ابشون تموم شد ۳ قاشق روغن بریز سرش رو بزار زیرش رو خیلی کم کن بزار ۳۵ تا ۴۰ دقه دم بشکن 

👈👈👈👈تیکر لاغریمه👉👉👉👉
برنج و چندساعت قبل بزار تو آب و نمک بمونه آب و بزار بجوشه جوش اومد آب برنجی ک توش نمک ریختی و بریز د ...

جدن مرسی عزیزدلم😘

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  
 الان شوهرم خودش واس خودش تخم مرغ گزاش.چیکار کنم خب دارم کم کم یاد میگیرم

منم بلد نبودم تو. نامزدی هم درست نکردم اومدم خونم درست کردم دیده بودم مامانم چیکار میکنه درست کردم خوب شد 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
عزیزم نگاه برنجا رو بشور دو بار یا سه بار بعد ابشون رو خالی کن بعد نگاه ب اندازه ی بند انگشت اب بیاد ...

مرسی عزیز دلم😘

خب باید در چ حال باشن دونه هایه برنج؟؟؟؟دفه پیش برنجم وسط دون برنج خام بود اطرافش خمیر

بايد نه خيلي نرم باشه نه سفت،اگه ابكش كردي ديدي خيلي نرمه له قاشق روغن داغ كن بريز روش اگرم سفته يكم اب بده روش،در ضمن برنجم چند ساعت قبل بشور

عزیزم اول برنجتو خیس کن با اب گرم کمی هم نمک بریز توش,بعد بزار چند ساعت بمونه بعداز اون قابلمه رو رو ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم

خوب دم. کشید بهش روغن اضافه کن اگه میخواهی قد بکشه موقع ک میخواهی آبکش کنی ی لیوان آب سرد بریز تو قا ...

😂چ شود اون برنجی ک من انقد واسش ابتکار بخرج بدم