2777
2789
عنوان

بابام توده داره...توروخدا دعا کنید سرطان نباشه با یه صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 34 پست
ممنون عزیزم تنها جایی که امید داشتم‌میتونم از افراد زیادی التماس دعا بخوام اینجا بود😭

توکل به خدا عزیزم،توده در کودوم قسمت دارن عزیزم؟علایم و نشانه های خاصی داشتن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش پیش حکیم تبریزیان

دکتر چی هستن؟ و مطبشون کجاست؟

من هم عروسم هم خواهر شوهر و در اینده مادر شوهر خواهم شد...امروز را با رعایت حریم زن برادر و حفظ حرمت مادر شوهر میگذرانم تا فردا با ملاحظه‌کردن با عروسم حرمتم حفظ شود. دنیا بطرز عجیبی گرد است.

اللهم صل علی محمدو ال محمد

الهي كه خوش خيم باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

برا سلامتي من هم دعا كنيد دو ساله نميدونم تن بي درد يعني چي 

خدا به دخترم رحم كنه و سلامتيم رو برگردونه 

هر كي اين پست رو خوند از ته قلبش برام دعا كنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منم توده داشتم هیچی نبود لخته خون بود فقط

خدا از دهنتون بشنوه

نفوستون بخیر اومد انشالله همین باشه

من هم عروسم هم خواهر شوهر و در اینده مادر شوهر خواهم شد...امروز را با رعایت حریم زن برادر و حفظ حرمت مادر شوهر میگذرانم تا فردا با ملاحظه‌کردن با عروسم حرمتم حفظ شود. دنیا بطرز عجیبی گرد است.
ممنون عزیزم تنها جایی که امید داشتم‌میتونم از افراد زیادی التماس دعا بخوام اینجا بود😭

عزیزم امیدت به خدا باشهنگران نباش من قبل عید پاتولوژی  همسرم بردم دکتر نشون بدم دهنم خشک شد تا دکتر دید گفت خوش خیمه

توکل به خدا عزیزم،توده در کودوم قسمت دارن عزیزم؟علایم و نشانه های خاصی داشتن؟

توی ریه

ریه ایشون اب اورده بود

بعد دو هفته گفتن چون اب ریه قطع‌نمیشه ازمایشای جدید مینویسیم

که متیجش شد‌ مشاهده توده😢

توی ریه ریه ایشون اب اورده بود بعد دو هفته گفتن چون اب ریه قطع‌نمیشه ازمایشای جدید مینویسیم که مت ...

اها ،سیگاری هستن پدرتون؟

شغلشون هم میتونه باعث بعضی توده ها در ریه بشه ،

اللهم صل علی محمدو ال محمد الهي كه خوش خيم باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برا سلامتي من هم دعا ...

الهی بمیرم برات

انشالله بحق پنج تن سلامتی کامل بدست میاری

برات حمد شفا خوندم

عزیزم امیدت به خدا باشهنگران نباش من قبل عید پاتولوژی  همسرم بردم دکتر نشون بدم دهنم خشک شد تا ...

الهی امین

خدارو شکر

انشالاه منم هفته دیگه بیام بگم خوش خیم بوده

واقعا سلامتی نعمته

اها ،سیگاری هستن پدرتون؟ شغلشون هم میتونه باعث بعضی توده ها در ریه بشه ،

متاسفانه بله سیگاری هستند

کارشون اداری بود

ایشالا خوش خیم باشه