2777
2789

سلام دوستان میخوام اصفهان بیام از شهرستان برای خرید سیسمونی کمک کنین که کدوم مرکز خرید برم که قیمتا خوب باشه و شیک هم باشه. 

برا سرویس چوب هم راهنماییم کنین لطفا. 

خدایا شکرت 

عزیزم خیابون فلسطین مرکز سیسمونیه. همه چیز همونجا هست

اما اگه دنبال قیمت کم و مناسب میگردی سبزه میدون و اونورا برو

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
عزیزم خیابون فلسطین مرکز سیسمونیه. همه چیز همونجا هست اما اگه دنبال قیمت کم و مناسب میگردی سبزه مید ...

عزیزم خیابون فلسطین آدرس دقیقشو میشه بدین ممنونم 

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ عبدالرزاق  خ فلسطین این دوتا معدن سیسمونی هستن سرویس خواب خیلی خوشگلم اگه میخوای برو هدیه ...

عزیزم من یسری وسیله هاشم خریدم و برند چیکو برداشتم ب نظرتون حالا چیکو بهتره یا اونت. پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

خدایا شکرت 
عزیزم خیابون فلسطین آدرس دقیقشو میشه بدین ممنونم 

در راستای خیابون آمادگاه هست

از هرکی بپرسی میگه بهت.تو گوگل مپ هم بزنی که دقیق بهت میگه

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
عزیزم من یسری وسیله هاشم خریدم و برند چیکو برداشتم ب نظرتون حالا چیکو بهتره یا اونت. پیشاپیش ممنون ا ...

منم چیکو خریدم یه سری چیزاشو راضیم بودم اما کرمش خوب نبود.شیشه شیرم دوتا خریدم اصلا استفاده نکردم که ببینم خوبه یا نه

عزیزم من یسری وسیله هاشم خریدم و برند چیکو برداشتم ب نظرتون حالا چیکو بهتره یا اونت. پیشاپیش ممنون ا ...

عزیزم من خودم چیکو خریدم راضی هستم اطلاعی در مورد اونت ندارم گلم.

شروع رژیم 78🙈  وزن الانم 68😊 میخوام بشم 60یعنی میتونم؟؟؟