2777
2789
عنوان

به نظرتون شیر خودمو قط کنم 😟😟

274 بازدید | 53 پست

دخترم 4ماهشه از اول شیرم کم بود و مجبور بودم همیشه بعد شیر خودم شیرخشک بدم ولی یه دوره خ بی اشتها شد وداشت تو دو دلی میوفتاد منم از ترس اینکه از سینه نیفته شیر خشکو خ خ کم کردم و دو هفته بعد رفتم درمانگاه متاسفانه رشدی نداشت در کل خوب بود ولی تو اون دوهفته تکون نخورده بود.الان چند وقته تو خواب شب شیر خودمو میدم فقط تا صب ولی روز علاقه ای به شیرخشکی نشون نمیده و تو خواب می خوره احساس میکنم به خاطر ارتباطیه که شب با سینه ام  و شیرم داره !!!ولی بچه که با شیر من رشد نمیکنه چه کار کنم!!!شیرمو ازش بگیرم!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر شیر دارین نه اصلا ازش نگیرین چون نیاز داره هر چقدر هم کم باشه براش کافیه

مخصوصا بچه 4 ماهه

حالا اگر یکساله بود باز یه چیزی

بچه هر چی بیشتر سینه رو مک بزنه شیر بیشتر میشه سعی کن مدام بهش شیر بدی

یادمه من اوایل تولد دخترم شیرم چند قطره بود همش اما دخترم همش بهم آویزون بود بسکه خورد شیرم زیاد شد

.Pain🔥you made me a believer

صبا که بیدار میشه تا چند ساعت حالش از شیر خشکو شیشه بد میشه تا که گشنه بشه و بعد طی روز دیگه می خوره دوباره شب سینه منو قضیه هی تکرار میشه یعنی به خاطر شیر منه که این جوریه صبا از استرس اینکه باز صب شیر نمیخوره دستام می لرزه و مصطربمهر شب میگم امشب دیگه ندم بش باز دوباره دلم نمیاد قط بشه چی کار کنم 😢😢

چرا مگه اگه شیر خشکی بشه چی میشه.این واقعا تو روز و بیداری دیگه سینه منو نمی خوره مگه تو خواب الانم داره یکی رو انتخاب میکنه خیلی حالم خرابه پر از است رسم این خودش بدتر شیرمو کم میکنه میدونم میگم کلا شیر خشکیش کنم هر دومون رو از این شرایط نجات بدم انگار تو آتیشم هر روز عذاب شیر خوردنش...بنده خدا گیج شده دوتاشو نمی تونه شیر منم واقعا بدون شیر خشک رشدش نمیده ...الانم ده روزی هست فقط شب چند بار خورده روز اصلا بدتر کم شده 

بعد از هربار که شیر میدیش یا خوابه با دست شیرتو بدوش تو شیشه از هر دوتا سینه... مطمئنا حداقل یه شیشه جمع میشه... صبحا که شیرت کمه بهش بده

شیرافزا بخور شیرتو تقویت کن کم کم شیرت زیاد میشه... دو ساعت به ساعت شیرش بده طولانی تر نشه

❤