2777
2789
عنوان

بچه ها ببایین حف بزنیم دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 41 پست
خب دیگه غذا درست نکن واسه اونا  بعدم هرروز برو گوشتو اینار بیار البته ب مقدار زیاااد

من روم نمیشه برم دریخچالشونو باز کنم،ولی اونا چی خیلی پررو تشریف دارن.بخدا نشده جایی بریم دوتایی.همش بهمون وصلن

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی
خدا همچین خانواده ای رو نصیب گرگ بیابون هم نکنه.

خونواده ای ک پسرش تک باشه و دختراش زایاد اصولا اینجورین 

و واقعااا ادم کاری دستش برنمیاد چون شوهرش حتی جرات نداره طرف زنو بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه غذا درست نکن واسه اونا  بعدم هرروز برو گوشتو اینار بیار البته ب مقدار زیاااد

براشون درستم نکنم شوهرم میگه تروخدا بفرس وفلان.بخداچنبار خودم نخوردم دادم اوناخوردن.

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی
من روم نمیشه برم دریخچالشونو باز کنم،ولی اونا چی خیلی پررو تشریف دارن.بخدا نشده جایی بریم دوتایی.همش ...

باااید مثل خوواشون پررو باشی 

منم خیلیی پررون ولی دارم رو خودم کار میکنم درست عین خوداشون رفتار کنم 

البته وجهه خونوادگیم نمیذاره اینقدر شبیه اونا ولی چاره ای نیس 

تازگیا کمو بیش جوابشونو میدم نمیدونی چیکااار میکنن چرا من اصلااا زبون تو حلقمه 

ولی باید درست مثل خوداشون رفتار کرد تا بشینن سرجاشون 

خونواده ای ک پسرش تک باشه و دختراش زایاد اصولا اینجورین  و واقعااا ادم کاری دستش برنمیاد چون ش ...

طرف چیه منو پیش اوناخراب نکنه طرف منو گرفتنش بخوره سرش.بجان خودم فقط فامیل واشنا ب ریش ادم نخندن تحملش کردم هرکی بود تاالان دق کرده بود.

براشون درستم نکنم شوهرم میگه تروخدا بفرس وفلان.بخداچنبار خودم نخوردم دادم اوناخوردن.

محل شوهرت نذاررر 

بشین دل سیررر بخور 

بگوووو اینهمه زن هستن هرکدوم بچه دارن خوداشون لااقل اشپزی بکنن 

ببخشینااا اینقدر دیگه خل بازی درنیار 

باااید مثل خوواشون پررو باشی  منم خیلیی پررون ولی دارم رو خودم کار میکنم درست عین خوداشون رفتا ...

الانم چون جوابشونو دادم اینجوری بدشدم

محل شوهرت نذاررر  بشین دل سیررر بخور  بگوووو اینهمه زن هستن هرکدوم بچه دارن خوداشون لااق ...

ازاول خل بازی دراوردم الان برام شاخ شدن.خودشون هیچی نیسن ولی همیشه برام افاده گزاشن.

الانم چون جوابشونو دادم اینجوری بدشدم

نه جواب از روی سیاست 

جواب بی ادبانه نه 

ک توچرااا اونارو میبری منو نمیبری 

مثلا نهار نپز بگو نمیشه ک فلانی جون همش من بپزم خوداوتون اشپزی یادتون میره 

یا بروو چیزی از یخچاا بردار بگوو مادر جوون فلان چیز نداریمو یخچالمون خالیه 

ازاول خل بازی دراوردم الان برام شاخ شدن.خودشون هیچی نیسن ولی همیشه برام افاده گزاشن.

چی بگم والا دیگه باید عزیزم رو خودت کار کنی 

اگه واقعا میخوای زندگی کنی بشینشون سرجاشون البته مدارا و با سیاست 

همش هم فال گوش وامیایستن ببینن من باکی حف میزنمو چیکامیکنم.ازخدا میخوام بمیرمو راحت باشم.ازخانوادمم دور هستم نیستن بیان پیشم.میون ی دسته شمرا تنها وبی کس موندم.ولی فقط وفقط ازخدام میخوام جواب بدیاشونو بده چون بریدم.الانم نشسته بادخترش بگو بخند راه انداخته تا منو دق بده.

چی بگم والا دیگه باید عزیزم رو خودت کار کنی  اگه واقعا میخوای زندگی کنی بشینشون سرجاشون البته ...

اجی مدارا میکنم ولی تاکی؟من اصلا بی خبربودم اونارو برده دکتر خیرسرم هنو ب ابجیش زنگیدم ک توم اماده شو باهم بریم.ازدر تو نیومده عصبی شد گف من کار دارمو فلان منم گفم تا بمن رسید کارت پیدا شد.دلم از مادرش خونه ک همش خودشو ب موش مردگی میزنه.خدای من جوابشونو میده چون فقط خدارو دارم ک میبینه.شوهرم خر اوناهرچی بگن باورمیکنه میوفته بجون من.